Alkalizator, pročišćavač vode Aquarion

Calivita

Alkalizator, pročišćavač vode Aquarion

Standardna cijena: 15.424,53 kn

Specijalna cijena: 10.990,00 kn

Pakiranje: 1 kom
+
Besplatna Dostava iznad 300 Kn!

Aquarion je uređaj koji nam omogućuje da u svom domu pijemo kvalitetnu, živu vodu koja je:
lonizirana voda za piće koja svojim alkalnim svojstvima može pomoći u uspostavi PH ravnoteže u organizmu.
Pročišćena od teških metala i otrovnih tvari, bakterija i virusa. Zakiseljena za vanjsku upotrebu kojom možemo tretirati kožne promjene. Energizirana voda koja lakše prodire u stanice te na taj način potpunije hidratizira organizam.


Detalji

Pročišćena voda

Za čistoću vode zadužen je višeslojni BioStone filter koji potpuno uklanja polutante (kemikalije, pesticidi..), bakterije, protozoe, viruse, teške metale, klor. Većina filtera na tržištu uklanja samo veće čestice, veće bakterije, protozoe, ali ne i manje bakterije i viruse. BioStone filter ima pore dovoljno sitne da zaustavi i najsitnije organizme. Zahvaljujući ugrađenim česticama srebra, onemogućava razmnožavanje bakterija. BioStone filter također sadržava i poludragi kamen turmalin koji je jedini mineral na svijetu sa stalnim elektricitetom, te je prirodan izvor negativnih iona i dugog infracrvenog zračenja kojima djeluje na vodu, a ona prenosi na naše stanice. Biostone filter iz vode ne uklanja za zdravlje nužne minerale poput kalcija, magnezija, kalija.

Alkalna voda

U titan/platinastoj posudi odvija se proces ionizacije te dobivamo lužnatu (alkalnu) i kiselu vodu. Lužnata voda sadržava 1 kisikov atom i 1 vodik (OH-), dok molekule kisele vode imaju jedan atom kisika i 3 atoma vodika (H3O+). Ovako ionizirana voda ima i posebna fizikalna svojstva. Naime molekule vode u prirodi ne dolaze pojedinačno već u nakupinama (klasterima) od 12 i više molekula koje su prevelike da bi ih stanica upila izravno. Ionizirana voda sadrži, pak, nakupine od 6 molekula vode (šesterokutni oblik) pa se naziva i mikrovoda. Mikrovoda izravno ulazi u stanicu kroz stanične pore (akvaporini) te je hidratacijska sposobnost mikrovode 6 puta jača od obične vode. Alkalizirana voda ima ljekovito djelovanje, jer utječe na održavanje optimalne pH vrijednosti tjelesnih tekućina što je osnovni preduvjet očuvanja zdravlja stanica, tkiva i organa. Konzumacijom ovakve vode povećava se sposobnost otapanja tvari, što se odražava na ubrzano uklanjanje otrova iz tijela, a djelotvornost metabolizma višestruko je učinkovitija. Jedno od najznačajnijih postignuća pojačane sposobnosti otapanja je i utjecaj na čistoću i prohodnost krvnih žila, redovitija probava, poboljšanje krvotoka, pojačano uklanjanje kiselina (npr.urična kiselina kod gihta) itd.

Ionizirana, reducirana voda

Voda iz Aquariona ima negativan oksido-redukcijski potencijal (-ORP) te se zbog toga još i naziva reducirana voda. Negativan ORP označava da je otopina bogata elektronima tj. oslikava sposobnost tekućine da neutralizira slobodne radikale, tj ponaša se kao antioksidans. Pozitivan ORP, s druge strane, znači da je otopina sklona okisdaciji (djeluje oksidacijski - krade elektrone). Najznačajnija razlika vode iz Aquariona i slavinske vode, kao i vode iz boce, je upravo u vrijednosti ORP-a. Slavinska i flaširana voda imaju pozitivan ORP (+200 mV i više) što znači da su siromašne elektronima pa ih nazivaju i mrtvom vodom. Voda iz Aquariona ima negativan ORP (do -500 mV), što znači da je to reducirana voda bogata elektronima! To je glavna odlike izvorske žive vode. Pijenje reducirane, elektronima bogate vode, dobiva posebno na značaju danas, kada je većina hrane znatno oksidirana i djeluje kao kradljivac elektrona te negativno utječe na kemijska svojstva tjelesnih tekućina. Suprotno tome, prehrana organski uzgojenom hranom te pijenje žive vode pozitivno utječe na stanično zdravlje i zdravlje organizma u cjelini. Prvi su zdravstvenu vrijednost reducirane lužnate vode zamijetili u Japanu gdje se ona koristi od davne 1965. godine na preporuku njihova Ministarstva zdravstva, a danas ju koriste mnoge svjetski poznate klinike, kao Mayo, zbog mnogobrojnih pozitivnih zdravstvenih učinaka.

Među ostalim zabilježeni su sljedeći učinci: koristi za obnavljanje crijevne flore, bolja regulacija šećera kod dijabetičara, pospješuje se krvotok, pospješuje rad jetara, koristi kod želučanog i vrijeđa na dvanaesniku, kod visokog i niskog tlaka, korisna je kod alergije, astme, dermatitisa, djeluje protutumorski, pomaže kod mršavljenja, tonizira organizam i kožu.

Kisela voda

Kisela voda, koja se paralelno proizvodi tijekom ionizacije i odvaja u poseban tok u uređaju, je vrlo dobra za zdravlje kože. Posebno se preporučuje osobama koje imaju gljivice na rukama, nogama ili noktima, a u tu svrhu se preporučuje 30 - minutno namakanje u kiseloj vodi. Žene je mogu koristiti za intimnu njegu za održavanje zdravlja vaginalne flore ili kod pojave vaginalnih gljivica. Kiselu vodu možemo koristiti i za ispiranje nosne šupljine kod hunjavice, upale, alergijskog rinitisa itd. Kiselu vodu možemo koristiti i u domaćinstvu za dezinfekciju površina u kućanstvu bez upotrebe kemikalija, jer kiselost te vode utječe na stanični zid mikroorganizama (npr. bakterija) koje nas okružuju.

Jednostavno spajanje na slavinu. (U paketu se nalaze kompletna uputstva te DVD sa primjerima)

Cijena za gotovinsko plaćanje: 10.990,00Kn

Cijena za plaćanje kreditnim karticama: 11.568,40Kn

  • Diners do 12 rata
  • Amex do 6 rata
  • Mastercard/Maestro Zagrebačke banke do 12 rata

Ukoliko želite kupiti uređaj Aquarion i platiti ga kreditnom karticom pošaljite nam svoj upit putem kontakt forme.

Pročitaj Više