Pokrenimo se uz novi Shake One Pure

Biti aktivan je jedan od ključeva dobre linije i zdravog života. Uvijek se možete početi kretati, a uz naše korisne savjete i veganske proteine svatko može postići željenu figuru. Ovdje predstavljamo novi veganski Shake One Pure koji pruža podršku lakšem mršavljenju te može zamijeniti bilo koji obrok ili međuobrok.

Tekući klorofil

Tekući klorofil

Već dugo postoji uvjerenje zagovornika zdravog života da hrana bogata klorofilom poput mlade pšenice na neki način pomaže u izgradnji krvi. Klorofil se često opisuje kao krv biljana, to je zeleni biljni pigment, glavni pigment fotosinteze, smješten je u kloroplastima, biljnim organelama u kojima se odvija proces fotosinteze.

#glamUp: Napitak mladolikosti

Život je konstantni proces oksidacije. Svakim udahom mi starimo. Kisik, za koji često govorimo da nam daje život, istovremeno nas svojim oksidacijskim djelovanjem polako ubija. Kako starimo, u našim stanicama se odvijaju našem oku nevidljivi procesi - naši mitohondriji se polako gase, a prve znakove tog starenja primjećujemo upravo na koži. CaliVita International sa zadovoljstvom predstavlja novi proizvod u formi praha koji se spravlja kao napitak - #glamUp!

Kosa, nokti, koža – ogledalo našeg zdravlja

Starenje je rezultat svih oštećenja akumuliranih tijekom godina. Nedostatak minerala i vitamina u organizmu ili specifičan utjecaj vanjske okoline dovode do slabljenja i oštećenja kože, kose ili noktiju. Ta oštećenja razaraju kolagen i elastična vlakna koja osiguravaju zategnutost i hidrataciju kože te mijenjaju strukturu hijaluronske kiseline, što na kraju uzrokuje bore i pigmentacijske mrlje.

#glamUp i Beauty Formula spadaju u tzv. anti-age proizvode. Beauty Formula je više gradivna formula čija kombinacija nutrijenata hrani kosu i nokte, te pruža podršku hormonskoj ravnoteži kao jednom od preduvjeta sprečavanja gubitka kose i njenog prorjeđivanja. #glamUp sadrži visoke doze kolagena u kombinaciji s antioksidansima te je više formula za usporavanje procesa starenja cijelog organizma.

Koja ste krvna grupa?

Koja ste krvna grupa?

Tlo je sve više osiromašeno, hrana sve više intenzivno uzgajana i sve manje konzumirana sirova. U dućanima je izobilje hrane koja na našim tanjurima lijepo izgleda, ali svi smo svjesni kako hrana jednostavno nema isti okus kao nekad. Ono što ne vidimo, a jednako je istinito, u današnjoj hrani sve je manje minerala, vitamina, enzima i ostalog nutritivnog bogatstva koje nam je potrebno.

Imunitet

Jak imunitet temelj je zdravlja i dugovječnosti, no čak i onaj najsnažniji treba njegovati i podupirati s obzirom na to da se svakodnevno iscrpljuje i troši. Zima je, s druge strane, vrijeme viroza i upala dišnih organa koji znaju biti vrlo neugodni za sve generacije. Stoga je korisno imati pri ruci prirodne tvari koje mogu pomoći.

Od vitamina i minerala to su vitamin C, cink i vitamin D3. A od ljekovitih biljaka, na ovim su prostorima od davnina poznate i cijenjene biljke za jačanje imuniteta i zaštitu od infekcija - list masline, češnjak i bazga. U novije vrijeme na raspolaganju imamo i biljke iz udaljenijih krajeva za koje je utvrđeno da izuzetno jačaju prirodne obrambene snage, a istodobno same koče djelovanje virusa i bakterija. To su rudbekija (Echinacea), taheebo (Pau d`Arco), mačja kandža (Uncaria tomentosa) i kozlinac (Astragalus).

AC-Zymes Plus - Probiotičke bakterije

Danas je poznato da sastav crijevne flore može utjecati na tjelesnu težinu, i obrnuto, naše prehrambene navike utječu na crijevnu floru. Značaj pojedinih sojeva koji čine dio crijevne flore povezan je s određenim bolestima i stanjima poput depresije, dijabetesa, alergija, bolesti živčanog i imuno sustav, upalnih bolesti, stoga ovaj specifični ekosustav i njegove modifikacije u budućnosti mogu predstavljati potencijalnu terapeutsku mogućnost.

Prirodnim sredstvima do normalnog kolesterola

Kako je osnovni preduvjet vitalnosti i dugog života zdravlje krvotoka tako i svaka osoba starija od 40 godina treba posebnu pozornost obratiti na zdravlje srca i krvnih žila. A najveći neprijatelj protočnih i zdravih krvih žila su povišene masnoće (kolesterol /trigliceridi). Prema statistikama Svjetske zdravstvene organizacije - WHO srčanožilne bolesti su vodeći uzročnici smrtnosti u skupini neprenosivih bolesti. Kako bi izbjegli poremećaje vrijednosti masnoća preporučljivo je povećati tjelesnu aktivnost, prilagoditi prehranu, te koristiti prirodne tvari u obliku nadopuna prehrani koje utječu na smanjenje masnoća. Stoga vam na ovim stranicama predstavljamo prirodne aktivne tvari sadržane u Trimexu i Cholestonu.

Inulin - saveznik naše probave

Inulin služi kao prebiotik tj. potiče rast zdrave crijevne bakterijske flore, što ima učinak na zdravlje tankog i debelog crijeva. Inulin je složeni ugljikohidrat iz skupine fruktana (fruktooligosaharidi ili FOS) čija su vlakna netopljiva i otporna na enzimsku razgradnju u tankom crijevu, pa nerazgrađena dospijevaju u debelo crijevo gdje ga razlažu bakterije debelog crijeva. Spada u skupinu funkionalne hrane – hrane koja ima posebnu ulogu u našem zdravlju. Neželjene nuspojave korištenja inulina nisu poznate osim što veće doze od 5-10 g mogu ubrzati pražnjenje crijeva.

Rhodiola rosea - najbolji svjetski adaptogen

Drhtave ruke? Bezrazložni izljevi gnjeva? Poremećaji sna? Glavobolje? Opadanje kose? Bolovi u trbuhu? Nestrpljivost? Problemi spamćenjem? Malodušnost? Ovi simptomi mogu biti odgovor našeg tijela na povećani stres. Priroda nam je podarila nekoliko biljaka koje mogu umiriti ili osvježiti naš živčani sustav. Rhodiola rosea je zasigurno jedna od najboljih adaptogenih biljaka s antistresnim učinkom.

Kakao kakvog još niste upoznali

Kakao kakvog još niste upoznali.

Svaka kapsula Cocoa Bean Ekstrakta sadrži čitavo bogatstvo antioskidansa, polifenola i minerala koje smo za vas ekstrahirali iz zrna kakovca.CaliVita Cocoa Bean Ekstrakt sadrži veliko bogatstvo antioksidansa, polifenola i minerala koje smo za Vas estrahirali iz zrna kakaovca.

Zašto CaliVita?

Pravi je izazov danas među brojnim obećavajućim ponudama i tvrtkama pronaći onu pravu, na kojoj možemo izgraditi čitav život i s kojom možemo ostvariti savezništvo. Sigurno i vas sa svih strana zasipaju sve noviji i noviji mrežni sistemi koji nude lijek za sve i milijunske prihode. Velik broj neopreznih ljudi nažalost nasjedne na priče tvrtki koje obećavaju puno novca za malo rada, i nakon nekoliko mjeseci, kad se ispostavi da novac ne raste na drveću, odustane od svog posla iz snova. Cilj ovog teksta je ponuditi vam kratak pregled važnih stavki na koje treba obratiti pažnju prilikom izbora MLM tvrtke, ili ako ste već odabrali, koje tehnike uvjeravanja koristiti za privlačenje novih suradnika.

Hrana i zaštita vaših očiju - Lutein PLUS

Hranite li kvalitetno svoje oči? Vid je, složit ćemo se svi, najvažnije ljudsko osjetilo, no istodobno zdravlju očiju ne posvećujemo dovoljno pažnje. Vid današnjeg čovjeka izloženog pojačanom djelovanju UV zraka, računala, TV ekrana posebno je ugrožen. Starenje, pušenje, alkohol, ateroskleroza i metabolički poremećaji (šećerna bolest, povišene masnoće u krvi) dodatno pogoršavaju stanje. Da bi oko današnjeg čovjeka dobilo potrebnu razinu zaštitnih tvari morali bismo svakodnevno jesti velike količine voća i povrća. No kako to najčešće nije slučaj, suvremena tehnologija omogućuje nam potpunu i cjelovitu prehranu očiju prirodnim hranjivim tvarima na jednostavan, učinkovit način, bez žrtvovanja dragocjenog vremena na guljenje citrusa, grickanje mrkve, kuhanje špinata i čišćenje šipka. Lutein Plus sadrži 5 aktivnih tvari: lutein, zeaksantin, ekstrakt borovnice, vitamine A i C.

Bazga i ehinaceja - naši zimski prijatelji!

Ništa moćnije ne postoji u prirodi protiv virusa gripe i prehlade od bobica bazge i ehinaceje. U proizvodu SambuRex – ovi velikani prirode dolaze zajedno u kombinaciji s vitaminom C, cinkom i kozlincem, čineći SambuRex vašim moćnim saveznikom! Ne čekajte osjećaj hunjavice, već se na vrijeme opskrbite svojom bocom SambuRexa.

Artikli 1 za 14 od 21 ukupno

  1. 1
  2. 2