NOVO! AC-Zymes Plus - Probiotičke bakterije

Danas je poznato da sastav crijevne flore može utjecati na tjelesnu težinu, i obrnuto, naše prehrambene navike utječu na crijevnu floru. Značaj pojedinih sojeva koji čine dio crijevne flore povezan je s određenim bolestima i stanjima poput depresije, dijabetesa, alergija, bolesti živčanog i imuno sustav, upalnih bolesti, stoga ovaj specifični ekosustav i njegove modifikacije u budućnosti mogu predstavljati potencijalnu terapeutsku mogućnost.

Riješite se lošeg zadaha!

Tekući klorofil ima visoko alkalni efekt u digestivnom (probavnom) traktu, može biti od pomoći za pacijente koji pate od reumatskog artritisa, pomaže u uklanjanju lošeg tjelesnog mirisa, eliminiranju zadaha iz usta, umiruje bolove u grlu, poboljšava cirkulaciju, umanjuje simptome slabe probave i premorenosti, ima jako antibakterijsko djelovanje, može pomoći u poboljšavanju imuno reakcije i u optimizaciji i održavanju općeg zdravstvenog stanja.

Riješite se celulita na vrijeme!

Celulit, ili tzv. narančina kora uzrokuje probleme sve većem broju ljudi. Ne napada samo osobe koji se bore s viškom kilograma, već se može pojaviti i kod mršavih osoba i sportaša. Kako se ljeto približava, ovaj problem postaje sve izraženiji, jer nitko ne želi male udubine ispod ljetne haljine ili njihovo izlaganje javnosti na plaži. Kod problema celulita važan čimbenik nisu samo proizvodi koji mogu pomoći nego i vrijeme. Naime, neka vas ne zavaravaju razno razna obećanja kako će se celulitne nakupine rješiti “preko noći”. Vidljivi, dugotrajni rezultati mogući su samo kod metoda koje uključuju složen tretman tijekom dužeg vremenskog razdoblja.

One Diet – 14 dnevni program

Kretanje vježbanje & zdrava suplementacija

One Diet program posebno je osmišljen 14-dnevni program koji će vam pomoći u mršavljenju. Slijedite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan prehrane u kombinaciji sa Shake One kao zamjenskim obrokom, Burn One kao sagorjevačem, te Inulinom ili Nopalinom po izboru kao izvorom najkvalitetnijih vlakana za zdrav probavni sustav. Vlakna apsorbiraju vodu, bubre i daju osjećaj sitosti duže vrijeme, što je posebno korisno osobama na dijeti. U našem OneDiet programu, za osiguravanje dovoljne količine vlakana zaduženi su Pure Inulin - 100% prah inulina iz korijena cikorije i Nopalin - vlakna meksičkog kaktusa s najmanjim glikemijskim indeksom!

Novi TrimeX

Trimex je jedan od naših najprodavanijih proizvoda. Provjerena formula je od sada dopunjena s dodatnih 500 mg garcinije! Višestruko djelovanje aktivnih tvari koji se nalaze u Trimexu: Detoksikacija jetre, ubrzavanje metabolizma, poticanje termogeneze, Smanjenje apetita.

Darkfield analiza krvi

Darkfield analiza krvi - Analiza žive kapi krvi

Mikroskopska analiza žive kapi krvi nije dijagnostički postupak. Ovaj postupak je individualiziran i koristi se za utvrđivanje optimalne prehrane i suplementacije prema potrebama svakog pojedinca posebno, radi postizanja zdravlja i prevencije od kroničnih bolesti.

Prirodnim sredstvima do normalnog kolesterola

Kako je osnovni preduvjet vitalnosti i dugog života zdravlje krvotoka tako i svaka osoba starija od 40 godina treba posebnu pozornost obratiti na zdravlje srca i krvnih žila. A najveći neprijatelj protočnih i zdravih krvih žila su povišene masnoće (kolesterol /trigliceridi). Prema statistikama Svjetske zdravstvene organizacije - WHO srčanožilne bolesti su vodeći uzročnici smrtnosti u skupini neprenosivih bolesti. Kako bi izbjegli poremećaje vrijednosti masnoća preporučljivo je povećati tjelesnu aktivnost, prilagoditi prehranu, te koristiti prirodne tvari u obliku nadopuna prehrani koje utječu na smanjenje masnoća. Stoga vam na ovim stranicama predstavljamo prirodne aktivne tvari sadržane u Trimexu i Cholestonu.

Osnovni proizvodi za zdrav razvoj djece

Omega 3 masne kiseline ključne su za razvoj mozga i kognitivne funkcije stoga se posebno preporučuju trudnicama i djeci predškolske dobi. D-drops – Iako se D vitamin sintetizira u našem organizmu, istraživanja ukazuju da smo u konstantnoj deficijenciji. D vitamin ključan je tijekom cijele trudnoće, a posebno u prvom tromjesečju. Lion Kids C, Liquid C, C Plus, C 300 Plus – pored vitamina D, C vitamin je najvažniji vitamin za imunološki sustav djece, zaštitu od infekcija te stjecanje temelja za dobar imunitet tijekom života.Infant Formula, Lion Kids D, Full Spectrum - nesintetski oblici vitamina i minerala izoliranih iz prirodnih izvora.

PMS pod kontrolom

PMS - pod kontrolom Provjerite i sami ovu izuzetnu kombinaciju aktivnih tvari koja će vam vratiti životnu energiju, pomoći kod PMS-a i popratnih pojava koje ga prate. Ova izuzetna kombinacija sadrži ulje žutog noćurka, koru bijele vrbe te još 8 ljekovitih biljaka koje će vas tonizirati, osvježitii hormonski uravnotežiti.

Inulin - saveznik naše probave

Inulin služi kao prebiotik tj. potiče rast zdrave crijevne bakterijske flore, što ima učinak na zdravlje tankog i debelog crijeva. Inulin je složeni ugljikohidrat iz skupine fruktana (fruktooligosaharidi ili FOS) čija su vlakna netopljiva i otporna na enzimsku razgradnju u tankom crijevu, pa nerazgrađena dospijevaju u debelo crijevo gdje ga razlažu bakterije debelog crijeva. Spada u skupinu funkionalne hrane – hrane koja ima posebnu ulogu u našem zdravlju. Neželjene nuspojave korištenja inulina nisu poznate osim što veće doze od 5-10 g mogu ubrzati pražnjenje crijeva.

Proživite i preživite stres uz prirodnu pomoć

Drhtave ruke? Bezrazložni izljevi gnjeva? Poremećaji sna? Glavobolje? Opadanje kose? Bolovi u trbuhu? Nestrpljivost? Problemi spamćenjem? Malodušnost? Ovi simptomi mogu biti odgovor našeg tijela na povećani stres. Priroda nam je podarila nekoliko biljaka koje mogu umiriti ili osvježiti naš živčani sustav. Rhodiola rosea je zasigurno jedna od najboljih adaptogenih biljaka s antistresnim učinkom.

Kakao kakvog još niste upoznali

Kakao kakvog još niste upoznali.

Svaka kapsula Cocoa Bean Ekstrakta sadrži čitavo bogatstvo antioskidansa, polifenola i minerala koje smo za vas ekstrahirali iz zrna kakovca.CaliVita Cocoa Bean Ekstrakt sadrži veliko bogatstvo antioksidansa, polifenola i minerala koje smo za Vas estrahirali iz zrna kakaovca.

Zašto CaliVita?

Pravi je izazov danas među brojnim obećavajućim ponudama i tvrtkama pronaći onu pravu, na kojoj možemo izgraditi čitav život i s kojom možemo ostvariti savezništvo. Sigurno i vas sa svih strana zasipaju sve noviji i noviji mrežni sistemi koji nude lijek za sve i milijunske prihode. Velik broj neopreznih ljudi nažalost nasjedne na priče tvrtki koje obećavaju puno novca za malo rada, i nakon nekoliko mjeseci, kad se ispostavi da novac ne raste na drveću, odustane od svog posla iz snova. Cilj ovog teksta je ponuditi vam kratak pregled važnih stavki na koje treba obratiti pažnju prilikom izbora MLM tvrtke, ili ako ste već odabrali, koje tehnike uvjeravanja koristiti za privlačenje novih suradnika.

Hrana i zaštita vaših očiju - Lutein PLUS

Hranite li kvalitetno svoje oči? Vid je, složit ćemo se svi, najvažnije ljudsko osjetilo, no istodobno zdravlju očiju ne posvećujemo dovoljno pažnje. Vid današnjeg čovjeka izloženog pojačanom djelovanju UV zraka, računala, TV ekrana posebno je ugrožen. Starenje, pušenje, alkohol, ateroskleroza i metabolički poremećaji (šećerna bolest, povišene masnoće u krvi) dodatno pogoršavaju stanje. Da bi oko današnjeg čovjeka dobilo potrebnu razinu zaštitnih tvari morali bismo svakodnevno jesti velike količine voća i povrća. No kako to najčešće nije slučaj, suvremena tehnologija omogućuje nam potpunu i cjelovitu prehranu očiju prirodnim hranjivim tvarima na jednostavan, učinkovit način, bez žrtvovanja dragocjenog vremena na guljenje citrusa, grickanje mrkve, kuhanje špinata i čišćenje šipka. Lutein Plus sadrži 5 aktivnih tvari: lutein, zeaksantin, ekstrakt borovnice, vitamine A i C.

Artikli 1 za 14 od 575 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5