Riješite se celulita na vrijeme!

Celulit, ili tzv. narančina kora uzrokuje probleme sve većem broju ljudi. Ne napada samo osobe koji se bore s viškom kilograma, već se može pojaviti i kod mršavih osoba i sportaša. Kako se ljeto približava, ovaj problem postaje sve izraženiji, jer nitko ne želi male udubine ispod ljetne haljine ili njihovo izlaganje javnosti na plaži. Kod problema celulita važan čimbenik nisu samo proizvodi koji mogu pomoći nego i vrijeme. Naime, neka vas ne zavaravaju razno razna obećanja kako će se celulitne nakupine rješiti “preko noći”. Vidljivi, dugotrajni rezultati mogući su samo kod metoda koje uključuju složen tretman tijekom dužeg vremenskog razdoblja.

One Diet – 14 dnevni program

Kretanje vježbanje & zdrava suplementacija

One Diet program posebno je osmišljen 14-dnevni program koji će vam pomoći u mršavljenju. Slijedite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan prehrane u kombinaciji sa Shake One kao zamjenskim obrokom, Burn One kao sagorjevačem, te Inulinom ili Nopalinom po izboru kao izvorom najkvalitetnijih vlakana za zdrav probavni sustav. Vlakna apsorbiraju vodu, bubre i daju osjećaj sitosti duže vrijeme, što je posebno korisno osobama na dijeti. U našem OneDiet programu, za osiguravanje dovoljne količine vlakana zaduženi su Pure Inulin - 100% prah inulina iz korijena cikorije i Nopalin - vlakna meksičkog kaktusa s najmanjim glikemijskim indeksom!

Novi TrimeX

Trimex je jedan od naših najprodavanijih proizvoda. Provjerena formula je od sada dopunjena s dodatnih 500 mg garcinije! Višestruko djelovanje aktivnih tvari koji se nalaze u Trimexu: Detoksikacija jetre, ubrzavanje metabolizma, poticanje termogeneze, Smanjenje apetita.

Kakao kakvog još niste upoznali

Kakao kakvog još niste upoznali.

Svaka kapsula Cocoa Bean Ekstrakta sadrži čitavo bogatstvo antioskidansa, polifenola i minerala koje smo za vas ekstrahirali iz zrna kakovca.CaliVita Cocoa Bean Ekstrakt sadrži veliko bogatstvo antioksidansa, polifenola i minerala koje smo za Vas estrahirali iz zrna kakaovca.