#glamUp: Napitak mladolikosti

Život je konstantni proces oksidacije. Svakim udahom mi starimo. Kisik, za koji često govorimo da nam daje život, istovremeno nas svojim oksidacijskim djelovanjem polako ubija. Kako starimo, u našim stanicama se odvijaju našem oku nevidljivi procesi - naši mitohondriji se polako gase, a prve znakove tog starenja primjećujemo upravo na koži. CaliVita International sa zadovoljstvom predstavlja novi proizvod u formi praha koji se spravlja kao napitak - #glamUp!

Kosa, nokti, koža – ogledalo našeg zdravlja

Starenje je rezultat svih oštećenja akumuliranih tijekom godina. Nedostatak minerala i vitamina u organizmu ili specifičan utjecaj vanjske okoline dovode do slabljenja i oštećenja kože, kose ili noktiju. Ta oštećenja razaraju kolagen i elastična vlakna koja osiguravaju zategnutost i hidrataciju kože te mijenjaju strukturu hijaluronske kiseline, što na kraju uzrokuje bore i pigmentacijske mrlje.

#glamUp i Beauty Formula spadaju u tzv. anti-age proizvode. Beauty Formula je više gradivna formula čija kombinacija nutrijenata hrani kosu i nokte, te pruža podršku hormonskoj ravnoteži kao jednom od preduvjeta sprečavanja gubitka kose i njenog prorjeđivanja. #glamUp sadrži visoke doze kolagena u kombinaciji s antioksidansima te je više formula za usporavanje procesa starenja cijelog organizma.