Kretanje vježbanje & zdrava suplementacija! NOVO u ponudi!

One Diet program posebno je osmišljen 14-dnevni program koji će vam pomoći u mršavljenju. Slijedite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju kroz 14 dana! Program uključuje detaljan plan prehrane u kombinaciji sa Shake One kao zamjenskim obrokom, Burn One kao sagorjevačem, te Inulinom ili Nopalinom po izboru kao izvorom najkvalitetnijih vlakana za zdrav probavni sustav. Vlakna apsorbiraju vodu, bubre i daju osjećaj sitosti duže vrijeme, što je posebno korisno osobama na dijeti. U našem OneDiet programu, za osiguravanje dovoljne količine vlakana zaduženi su Pure Inulin - 100% prah inulina iz korijena cikorije i Nopalin - vlakna meksičkog kaktusa s najmanjim glikemijskim indeksom!

Iako je One Diet zamišljen kao gotov program, svjesni smo da će postojati različite varijacije istoga. To je i normalno, jer podrazumijeva se da svatko od nas ima svoje individualne potrebe i mogućnosti. Zato, ako ne možete striktno pratiti ovaj 14-dnevni program, prilagodite ga svojim potrebama. Bitno je da date svoj maksimum kako bi izvukli maksimum! Želimo vam puno uspjeha i zadovoljstva u programu One Diet!

Jedan One Diet paket sadrži:

Uz svaki kupljeni paket One Diet programa dobit ćete GRATIS shaker i praktičnu knjižicu s uputama, receptima i korisnim savjetima koja će vam služiti kao vodič tijekom programa.

Knjižica sadrži: upute za pripremu shakeova, recepte koji će vam pomoći lakše izbalansirati obroke, preporuke za vježbanje, dnevnik koji ćete voditi tijekom 14 dana kako bi lakše pratili program

One Diet paketi: