Celulit, ili tzv. narančina kora uzrokuje probleme sve većem broju ljudi. Ne napada samo osobe koji se bore s viškom kilograma, već se može pojaviti i kod mršavih osoba i sportaša. Kako se ljeto približava, ovaj problem postaje sve izraženiji, jer nitko ne želi male udubine ispod ljetne haljine ili njihovo izlaganje javnosti na plaži. Kod problema celulita važan čimbenik nisu samo proizvodi koji mogu pomoći nego i vrijeme. Naime, neka vas ne zavaravaju razno razna obećanja kako će se celulitne nakupine rješiti “preko noći”. Vidljivi, dugotrajni rezultati mogući su samo kod metoda koje uključuju složen tretman tijekom dužeg vremenskog razdoblja.

    Celulit ima tri stupnja:
  • 1. stupanj: mala udubljenja, vidljiva samo ako se koža stisne prstima.
  • 2. stupanj: koža je i dalje normalna na dodir u ležećem položaju, ali se u uspravnom položaju već mogu vidjeti promjene.
  • 3. stupanj: mala udubljenja jasno se vide i u stajaćem i u ležećem položaju.

Učinkovitost tretmana protiv celulita temelji se na sljedećim čimbenicima:

Dostatan dnevni unos tekućine. 2,5 litre dnevno je nezamjenjivo i bez problema sa celulitom, a u slučaju izraženog problema preporučuje se najmanje 3 litre dnevno. Treba izbjegavati pića koja sadrže alkohol, kofein i šećer. Npr. idealno rješenje je ionizirana alkalizirana voda, jer potiče alkalizaciju, nezamjenjiv proces u borbi protiv celulita. Ključna je također i fizička aktivnost. Povećan udio mišića u odnosu na masno tkivo pomaže smanjenje celulita. Za uklanjanje drugog i trećeg stupnja celulita obavezna je primjena i dodataka prehrani.

Riješite se celulita uz proizvode : Liquid Chlorophyll i Nopalin!

U procesima čišćenja Liquid Chlorophyll je uspješan iz jednog izuzetnog razloga, a to je da sposoban vezati se na određene štetne tvari iz hrane i okoliša, te potaknuti njihovo izlučivanje iz tijela. Doziranje:1/2 čepa (15ml) pomiješati sa pola litre vode te piti tokom dana

Nopalin - Dehidrirani kaktus pruža obilje topivih i netopivih vlakana s velikim učinkom na regulaciju tjelesne težine, celulit, probavu i sveukupni metabolizam, a naročito na metabolizam šećera i masti. Bogat sastav vitamina, minerala i čak 17 aminokiselina, od čega 8 esencijalnih, čini ovaj proizvod nazaobilaznim u svakodnevnoj prehrani. Uzimanje ovog preparata povoljno djeluje na rad bubrega, smanjuje se mogućnost nastanka celulita i prekomjernog nakupljanja tekućine. Doziranje:3x2 tablete dnevno sa puno tekućine, prije jela ili između obroka.