Biti aktivan je jedan od ključeva dobre linije i zdravog života. Uvijek se možete početi kretati, a uz naše korisne savjete i veganske proteine svatko može postići željenu figuru. Ovdje predstavljamo novi veganski Shake One Pure koji pruža podršku lakšem mršavljenju te može zamijeniti bilo koji obrok ili međuobrok.

Shake One Pure je ukusan proteinski prah na biljnoj bazi s okusom bijele čokolade i maline za nadopunu svakodnevne prehrane ili bilo koje dijete za mršavljenje. Ne sadrži sirutku i u potpunosti je na biljnoj bazi. Proizvod sadrži kvalitetne 100% biljne proteine izolirane iz graška i smeđe riže, bogat je izvor vitamina i minerala, nadopunjen ekstraktom bobica asaia i inulinom iz korijena cikorije. Za lakšu konzumaciju dodani su probavni enzimi, a posebni ugljikohidrat palatinoza sprječava nagle skokove šećera u krvi.

PLAN PREHRANE

Shake One Pure 500g + TrimeX = 10% popusta

Shake One Pure 500g + TrimeX = 10% popusta

Standardna cijena: 490,00 kn

Specijalna cijena: 441,00 kn

Ključ svakog mršavljenja je više kretanja i manje jela. Jednostavno zar ne? Treba malo zaboraviti na slatkiše i grickalice, i koliko god to oštro zvučalo, jednostavno moramo jesti manje. Ovo je pojednostavljen pristup, ali je točan. Moramo unositi manje kalorija nego što potrošimo. Ne trebate uvoditi nagle i dramatične promjene u svoju prehranu, već, naprotiv, bolje je ići postepeno, korak po korak. Povremeno si možete malo udovoljiti i nagraditi se, ali nikad ne smijete zaboraviti svoj cilj: uvijek imajte na umu što želite postići i držite se zacrtanog! U tome vam može pomoći CaliVita sa svojom novom biljnom proteinskom formulom Shake One Pure. Njegov slasni, slatki okus maline i bijele čokolade zasigurno će zadovoljiti vašu želju za slatkim. A kad to imate pod kontrolom, više nego korisno će biti zamijeniti večeru ovim čistim biljnim proteinskim prahom, koji vam pruža sve hranjive tvari koje su vam potrebne. Shake One Pure je obogaćen vitaminima i mineralima, probavnim enzimima i vlaknima, kako bi se dodatno povećala njegova učinkovitost. Važno je spomenuti i da proizvod ne sadrži sastojke životinjskog porijekla, umjetna bojila, konzervanse, laktozu, gluten, sredstva za povećanje volumena, stimulanse ni genetski modificirane sastojke. K tome, sadrži ugljikohidrat palatinozu koji će spriječiti nagle skokove šećera u krvi.

KAKO ZAPOČETI S VJEŽBANJEM?

Paralelno s prilagođavanjem prehrane preporučujemo vam da započnete i s programom vježbanja (koliko god bili tome neskloni!), jer ćete na taj način puno brže napredovati. Najbolje bi bilo da počnete vježbati s profesionalnim trenerima koji će vas nadzirati i uputiti u plan vježbanja prilagođen vašim potrebama i mogućnostima. Kasnije možete nastaviti sami. Ako ipak počnete samostalno, krenite polako, malo po malo! U svakom slučaju, a pogotovo ako imate prekomjernu težinu, vježbajte postepeno kako biste izbjegli ozljede ligamenata, mišića ili zglobova. Za početak je dovoljno krenuti i s redovitim brzim hodanjem (ne šetnjom s prijateljima) ili vožnjom pravim ili kućnim biciklom, a kao sljedeći korak možete se odlučiti za plivanje, lagano trčanje ili intenzivnije treninge

TRIMEX I SHAKE ONE

Shake One Pure 500g + TrimeX = 10% popusta

Shake One Pure 500g + TrimeX = 10% popusta

Standardna cijena: 490,00 kn

Specijalna cijena: 441,00 kn

Prije vježbanja možete popiti TrimeX koji će ubrzati vaš metabolizam te pripomoći sagorijevanju masnoća u procesu vježbanja. Nakon vježbanja jako je važan oporavak organizma. Stoga vam preporučujemo da nakon vježbanja popijete Shake One Pure.

Proteini konzumirani nakon treninga pomažu regeneraciju vaših mišića. Upravo je to vrijeme kada vaš organizam koristi unesene proteine i može ih najbolje iskoristiti. Proteini su idealni za pomoć pri regeneraciji mišića, koji su možda zbog opterećenja pretrpjeli mikro ozljede, kao i za sprječavanje gubitka čiste mišićne mase umjesto masnih naslaga kada gubite na težini kao rezultatu vježbanja.

IZVOR: CaliNews god XXI. broj 101 strana 8 - 9