Pripreme za ambroziju počinju sada!

Ambrozija je jedna od najgorih europskih invazivnih biljnih vrsta koja osvaja Europu brzinom od 6 do 20 km godišnje, šireći se iz centara zaraze među kojima je i Hrvatska. Kod nas je prvi put zabilježena 1941. godine kod Pitomače i od tada se raširila gotovo čitavom zemljom, da bi se posljednjih 10-ak godina koncentracija njezina peluda u zraku udeseterostručila. Zbog toga svake godine izaziva sve više i sve jače alergijske reakcije. Uključite se i sami u suzbijanju ambrozije. U svakom slučaju, ambrozija je sveprisutnija, i na nama je da se za nju na najbolji mogući način pripremimo.

Također, dobro je znati da se početne reakcije (crvenilo očiju, suzenje, svrbež, začepljenje nosa, kihanje..) s godinama najčešće prometnu u teže oblike praćene kašljem, stiskanjem u plućima, te vrlo izgledno završavaju alergijskim bronhitisom ili astmom. Ugrožene osobe imaju smanjenu radnu sposobnost, a djeca sposobnost učenja, smanjena im je koncentracija, nervozni su i općenito imaju smanjenu kvalitetu života.

Zašto je najbolja prirodna pomoć?

U liječenju alergije koristimo tvari protuhistaminskog djelovanja. Sintetski antihistaminici imaju čitav niz nuspojava kao što su umor, glavobolja, pospanost, nervoza, suha usta, mučnina, gastritis i osip, a na njih možemo postati i otporni. Prirodne tvari antihistaminskog djelovanja nemaju nuspojava, ne izazivaju naviku te višestruko unaprjeđuju zdravlje. A neke od njih sadrži jedan od naših najboljih proizvoda – Vein Protex!

Vein Protex i alergije.

Vein protex sadrži više prirodnih tvari protuhistaminskog djelovanja. Najjače djeluju oligomerni proantocijanidini (OPC), snažni antioksidansi iz sjemenki crvenog grožđa, koji vrlo brzo i učinkovito donose olakšanje kod različitih tipova alergija i astme. Djeluju i na oslobađanje histamina ali i na određene enzime čime se smanjuje ispuštanje upalnih molekula i fizičko očitovanje alergije. OPC su vrlo djelotvorni, pa ih možete koristiti i kada se alergija već pojavi, a nije bilo vremena za pripremu, uz značajno i brzo smanjenje tjelesnih znakova alergije. Posebno je važno da se primjena OPC-a ne kosi sa imunoterapijom jer OPC ne sprječavaju stvaranje protutijela na specifične alergene.Uz OPC, Vein Protex sadrži i vitamin C, hesperidin kompleks i metil-sulfonil metan (MSM) koji također djeluju protualergijski. U dvije tablete Vein protexa dobit ćete 500 mg vitamina C u posebnom obliku, čak i za one sa najosjetljivijim želucem! C vitamin je vrlo zanačajan kod astme jer više razine ovog vitamina omogućuju održavanje većeg volumena zraka koji se izdiše, s obzirom da se lučenjem histamina sužavaju zračni putevi u plućima.

Vein Protex –vaš životni suputnik!

Osim pomoći kod alergija, prirodne aktivne tvari u formuli Vein Protex, idealne su kod tegoba loše cirkulacije, hemeroida, vrtoglavice, šumova u ušima, nesigurnog hoda, šećerne bolesti, za zaštitu krvnih žila i vida, zaštitu od moždanog udara kod osoba sa visokim tlakom. Vein Protex svojim sastavom predstavlja vašeg idealnog životnog suputnika.

Izvor: CaliNews | ljeto 2013. | strana 8-9