Stabilan rezultat

Stručnjaci smatraju da treba odabrati isključivo već dokazanu tvrtku koja donosi novac, koja postoji barem 5-10 godina i koja iza sebe ima prave rezultate. Činjenica je da 80% tvrtki koje danas počinju za 5 godina više neće postojati, i zato ih treba uzimati s rezervom, bez obzira koliko njihova obećanja zvučala atraktivno. CaliVita nam već 20 godina pruža potporu svojim stabilnim i pouzdanim temeljima i to je tvrtka na koju možemo računati i u budućnosti!

Širok asortiman proizvoda

Mnoge tvrtke nastoje osvojiti tržište samo s jednim proizvodom, pa su ga prisiljene oglašavati kao lijek za sve. To može trajati neko vrijeme, ali nakon mjesec-dva postat će jasno da se prava usluga može postići samo uz širok asortiman proizvoda. Uz više od 100 proizvoda, CaliVita nudi najbolje za svakoga.

Vrhunski proizvodi, razumne cijene

Odnos cijena i kvalitete proizvoda u mreži u pravilu je prihvatljiv, ipak neke tvrtke stavljaju veliku maržu na cijenu proizvoda kako bi zadivile svoje distributere višim iznosom bonusa. Ti će proizvodi onda biti skupi i kupcima, i prije ili kasnije razočarat će ih visoka cijena proizvoda. CaliVitini proizvodi se prodaju po realnim i vrlo prihvatljivim cijenama; sadrže više aktivnih sastojaka u visokim dozama i velikim pakiranjima.

Pravedni uvjeti učlanjenja

Možda je ovo jedna od najvažnijih stavki pri odabiru MLM tvrtke. Stabilno poslovanje možemo izgraditi samo ako su uvjeti učlanjenja prihvatljivi svima i svatko si to može priuštiti.

Mnoge tvrtke skupo naplaćuju učlanjenje, obećavajući novom članu da će brzo zaraditi ako nađe još nekoliko ljudi koji će kupiti taj početni paket, koji nerijetko košta nekoliko stotina ili čak tisuća eura. Naravno, vrlo brzo se pokaže da prosječna osoba to ne može ostvariti, i dok se snađe, već je zatrpana proizvodima koji joj ne trebaju i koje sad treba prodati pa makar i na silu. U CaliViti pak, posao možete pokrenuti kupovinom samo jednog ili dva proizvoda, a naši uvjeti učlanjenja prihvatljivi su svima.

Nema obaveznih kupovina za kupca

Mnoge tvrtke svojim potrošačima i članovima postavljaju visoke zahtjeve u vidu obaveznih mjesečnih kupovina i nametnutih poslovnih planova. Dakle, članovi koji su već platili visoku cijenu učlanjenja moraju i dalje svaki mjesec kupovati proizvode u određenom iznosu, tako da brzo izgube motivaciju, a svoju tvrtku reklamiraju samo zato što moraju. Nakon nekog vremena odustanu, razočarani i sve MLM tvrtke smatraju istima. U CaliViti, naprotiv, primamo bonusne isplate čak i ako u nekim mjesecima nije bilo osobne kupovine, na temelju rada cijele grupe. Naravno da je logično da i sami redovito uzimamo dodatke prehrani ako želimo biti autentični i izgraditi razgranat posao.

Proizvodi, zadovoljavanje potreba kupaca

Bit mrežnih sistema je pronaći što više potrošača kojima se sviđaju njihovi proizvodi i žele ih dugoročno uzimati, te ako su s njima zadovoljni, preporučivati ih drugima. Danas su CaliVitini dodaci prehrani potrebni svakome, jer su se način života i kvaliteta prehrane promijenili. S obzirom da nam je zdravlje svima na prvom mjestu, uz naše proizvode možemo očuvati upravo to što nam je najvrjednije. Što se tiče kvalitete, najbolja garancija je što se naša tvrtka već 20 godina razvija i posluje bez medijske promidžbe, jer smo uvijek imali dobra i autentična iskustva s proizvodima. Kad se proizvodi potroše, oni koji su upoznati s našom tvrtkom i zadovoljni su s našim proizvodima, i dalje će iz mjeseca u mjesec naručivati naše proizvode, i naši će graditelji mreže prema tome dobivati bonusne isplate.

Dostupna obuka

Dobro je poznato da je obuka u MLM tvrtkama na visokoj razini i priznata u poslovnom svijetu. Za naše suradnike je vrlo važno da imaju najnovije informacije i znanja, bilo da se radi o proizvodima ili o poslu. CaliVita zbog toga daje veliki naglasak na obuku graditelja mreže i distributera. Brojne info večeri, konzultacije, seminari, tiskana izdanja, newsletter, CD-i/DVD-i, knjige našim aktivnim članovima pomažu da postanu uspješni u najkraćem mogućem roku. Pri tome se i sami razvijamo, stječemo znanja i vještine koje će nam pomoći u svakom poslu.

Stabilna sponzorska linija, pouzdan menadžment

Sigurno ste i sami upoznali „MLM hijene“ koje su vas u posljednje 3 godine naganjale s novim, upravo započetim, fantastičnim MLM-om. Čim bi dobili novu ponudu, okrenuli bi se novom poslu i obećavali raj na zemlji, uništavajući time našu reputaciju. Zahvaljujući menadžmentu i poslovnoj filozofiji CaliVite, mi već 20 godina iza sebe imamo tvrtku izgrađenu na čvrstim temeljima, koja nam omogućava kvalitetan život. Dvodesetljetno iskustvo naših sponzora, predanost i vjera u našu tvrtku može biti primjer svakome u svijetu mrežnog marketinga.

Mi smo svoju tvrtku već pronašli! Nadam se da će CaliVita ostvariti i vaše snove!

Važno je znati da vi niste primorani sami izračunavati honorare, voditi knjigovodstvo ili brinuti o bilo kakvoj drugoj papirologiji - sustav CaliVite sve to radi za vas! Također, dobro je znati da naš globalni sustav omogućuje kupovinu proizvoda i registraciju novih članova i u drugim državama u kojima djeluje CaliVita® International.

(Da bi postali registrirani član calivita international, potrebno je kupiti jedan ili dva proizvoda čija ukupna cijena nije manja od 150,00kn)

ZA SVE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS!

Tel: 091 526 99 50