Gravital Juice paket 3+1 gratis

Calivita

Gravital Juice paket 3+1 gratis

Standardna cijena: 1.263,15 kn

Specijalna cijena: 945,00 kn

Pakiranje: 4 x 946ml
+
Besplatna Dostava iznad 300 Kn!
Kome preporučujemo CaliVita GraVital?
Zahvaljujući antibakterijskom i antivirusnom djelovanju, graviola i Aloe Vera mogu doprinijeti svladavanju štetnih uzročnika koji napadaju organizam.
U slučaju gljivičnih oboljenja.
Za ublažavanje simptoma upale zglobova i reumatskih bolova.
Ako tražite efikasnu antioksidativnu zaštitu, graviola sa svojim visokim sadržajem vitamina C može se uspješno izboriti sa štetnim djelovanjem slobodnih radikala.

Doziranje:

1×30 ml (=2 jušne žlice) ili prema savjetu stručne osobe.

Detalji

SUPERVOĆE – Graviola u tekućem obliku.

Glavni aktivni sastojak GraVital Juice preparata je graviola (Annona muricata), kao i već dobro poznata i omiljena biljka Aloe Vera.

Graviola koja raste u Srednjoj i Južnoj Americi, gdje lokalni domorodci već stoljećima koriste velike zelene trnovite plodove ove biljke za tretiranje bakterijskih i gljivičnih infekcija, kao i protiv raznih upalnih procesa.

Okus biljke podsjeća na mješavinu jagoda i ananasa. Sadrži velike količine vitamina C i B, kao i mineralne materije. Voćni sok sadrži još i mangostin i nopal.

Riješite se herpesa.

Virus herpes simpleks, koji je odgovoran za nastajanje herpesa na usnama, mnogim ljudima otežava život. Oslabljeni imunitet, povišena temperatura, uzimanje antibiotika, stres kao i menstruacija, mogu izazvati pojavu tih bolnih ranica, koje često ograničavaju i obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Jedno laboratorijsko ispitivanje je pokazalo, da je ekstrakt graviole spriječio razmnožavanje virusa herpesa. A to djelovanje graviole se može dodatno jačati uz protuupalno djelovanje Aloe Vere.

Zaboravite na reumu!

Upale su zaštitna reakcija organizma na djelovanje nekog patogena, ili neke unutrašnje ili vanjske povrede. U brojnim slučajevima je potreban i tretman za smanjivanje upale, jer upale često mogu izazvati i pojavu bolova. Tipičan primjer ovakve vrste upala su artritis i reuma. Graviola, Aloe Vera i mangostin mogu djelotvorno pomoći u savlađivanju takvih upala.

GraVital Juice kao tekući ParaProteX

Preparat ParaProteX ima veliku popularnost jer je zahvaljujući svom izuzetno efikasnom djelovanju koje ostvaruje protiv virusa, bakterija i gljivica, uspješno pomogao u rješavanju zdravstvenih problema mnogih osoba.

GraVital Juice tekući je preparat koji može pomoći svim osobama, koje ne vole tablete ili ih ne mogu progutati, ili bi voljeli uživati u svim prednostima koje pruža jedan sličan preparat porijeklom iz organskog uzgoja.

Najveći i najstariji privatni centar za ispitivanje malignih oboljenja, Memorial Sloan Kettering Cancer Center, već je dao izjavu, da, iako još nisu vršena ispitivanja na ljudima, preliminarna ispitivanja ukazuju kako ekstrakt gaviole može uspješno spriječiti razvoj raka dojke, gušterače i kože.

Pročitaj Više
    Sastojci:
  • 9585 mg pire ploda graviole iz organskog uzgoja (Annona muricata)
  • 8580 mg sok lista Aloe vera iz organskog uzgoja (Aloe barbadensis miller)
  • 1430 mg pire ploda mangostina iz organskog uzgoja (Garcinia mangostana)
  • 1430 mg list i plod indijske smokve iz organskog uzgoja (Opuntia ficus indica)
Ostali sastojci: voda, zgušnjivači:guar guma i pektin, regulator kiselost: limunska kiselina, prirodna aroma brusnice, askorbinska kiselina,stevija izorganskog uzgoja. Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne Preporučuje se trudnicama i dojiljama. Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Odgovoran u RH: Calfit d.o.o , Bednjanska 8 a, 10000 Zagreb Proizvođač: CaliVita International, Berlin CT 06037, USA. Zemlja podrijetla:SAD