Kako kupovati Calivita® proizvode

Dostava

Dostava je BESPLATNA za sve narudžbe u vrijednosti iznad 300,00 kn. Cijena dostave za manje narudžbe je 15,00 kn.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 14 sati šaljemo isti dan. Narudžbe zaprimljene iza 14 sati šaljemo sljedeći radni dan.
Dostavu proizvoda vrši GLS. Vrijeme dostave je do 48 sati.

Košarica

Proizvode koje namjeravate kupiti stavljate u košaricu klikom na "kupi".
Košaricu u svakom trenutku možete napustiti i opet se u nju vratiti klikom na link "Sadržaj Košarice" u gornjem desnom kutu svake stranice . Košarica Vas ne obvezuje na kupnju i uvijek možete ukloniti proizvode iz nje.

Proces naručivanja

Klikom na "Kupi" na stranici košarice pokrećete proces narudžbe koji se sastoji iz sljedećih koraka:
1. Unos osobnih podataka za narudžbu (s registracijom korisnika ili bez registracije)
2. Informacije o dostavi
3. Informacije o plaćanju
4. Provjera/potvrda narudžbe – ovdje još možete pregledati i izmijeniti sve podatke. Klikom na "Potvrdite narudžbu" potvrđujete narudžbu i tada više nije moguće odustati od kupnje.

Plaćanje

biljna-ljekarna.com stranica podržava potpuno sigurno plaćanje pouzećem prilikom preuzimanja pošiljke

Cijene svih proizvoda izražene su u kunama i sadrže PDV (25%)

Kontakt

Iako je sustav online naručivanja potpuno automatiziran, iza svega stoje ljudi koji su Vam stalno na usluzi. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica slobodno nas kontaktirajte ispunjavanjem kontakt forme u bilo koje doba.

Reklamacije

U slučaju da ste nezadovoljni CaliVita proizvodima, molimo da se nam se obratite na kontakt broj: 01 611 2234 ili na email: calfit@calivita.hr

JAMSTVO

Za proizvode iz linije CaliVita Electronics dajemo jamstvo u trajanju od jedne godine. Svi ostali proizvodi imaju garanciju kvalitete proizvođača.

RAZNO

Zamjena robe moguća je samo uz predočenje valjanog računa u roku od 60 dana od dana kupnje. Roba mora biti nekorištena, neoštećena i u zatvorenom originalnom pakiranju.

Kupci koji ugovor o kupoprodaji sklapaju na daljinu (telefon, fax, e-mail, web trgovina, pošta) ili izvan poslovnih prostorija Calfita d.o.o. imaju pravo na jednostrani raskid ugovora u roku od 14 dana koji se rok računa kako je opisano u čl. 72. st. 2. Zakona o zaštiti potrošača.

Opći uvjeti poslovanja smatraju se sastavnim dijelom ugovora o kupoprodaji sklopljenog na daljinu ili izvan poslovnih prostorija Calfita d.o.o. Uputa i obrazac za jednostrani raskid ugovora nalaze se u nastavku. Upute za jednostrani raskid ugovora sklopljenog izvan poslovnih prostorija ili na daljinu Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj internetskoj stranici. Preuzimanje obrasca

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad. Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili predate robu nama, odnosno osobi koju smo ovlastili za primanje robe. Izravne troškove povrata robe morate snositi sami. Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Zaštita podataka

Vaša privatnost nam je važna. Želimo da se kod nas osjećate sigurno te postupamo u skladu s tim i zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka, posebno novoj europskoj Općoj uredbi o zaštiti podataka koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. U nastavku Vas informiramo o tome u koje svrhe prikupljamo i koristimo Vaše osobne podatke te kako te postupke možete nadzirati i ostvarivati svoja prava. Naši informatički sustavi su tehničkim i organizacijskim mjerama zaštićeni od neovlaštenog pristupa, izmjene ili širenja Vaših podataka, kao i od gubljenja ili brisanja.

Naziv i kontakt podaci voditelja obrade

Za obradu osobnih podataka kupaca Calivita Interantional odgovornost snosi:

 • Calfit d.o.o.
 • Bednjanska 8A
 • 10000 ZAGREB
 • Telefon: +385 1 6112234
 • e-mail: calfit@calivita.hr

Kao kupac ili korisnik naših usluga imate pravo dobiti informacije o postupanju s Vašim osobnim podacima i uputiti zahtjeve za ostvarenje Vaših prava.

Za osnovne informacije ili brze ispravke možete kontaktirati našu Službu za korisnike telefonom. Za sva druga pitanja ili zahtjeve u svezi s Vašim osobnim podacima, molimo kontaktirajte naše koordinatore zaštite podataka na adresi: Calfit d.o.o , Bednjanska 8A, 10000 Zagreb, Tel: +385 1 6112234 , email: calfit@calivita.hr

Svrhe i pravna osnova obrade podataka

Vaše osobne podatke koristimo isključivo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva, sklapanja i izvršenja ugovora te isključivo za vlastiti marketing i ostvarenje drugih legitimnih interesa za poboljšanje našeg poslovanja, kao i radi poštivanja naših pravnih obveza. Podatke upotrebljavamo samo za utvrđene, jasne, legitimne i očekivane svrhe te ih ne prosljeđujemo i ne koristimo u nepredviđene ili neočekivane svrhe.

Obrada se izvodi u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i hrvatskim zakonima i propisima.

Vaše osobne podatke pohranjujemo u našoj centralnoj bazi kada postavite neki upit, zatražite ponudu ili sklopite ugovor (kupnja, online narudžba, online korisnički profil, ugovor o djelu kada želite postati suradnik itd.) u našoj web stranici ili Calfit trgovini. Ovisno o vrsti zahtjeva ili ugovora, radi se o sljedećim podacima:

 • Ime i prezime
 • Adresa
 • OIB
 • Adresa e-pošte
 • Broj telefona / faksa
 • Roba / usluga
 • Bankovni podaci (samo i isključivo kada vi nazovete direktno ovlaštenu osobu u Calfit d.o.o ili ovlaštena osoba nazove vas, jer ste zatražili plaćanje karticom (kod internet bankarstva, vi sami vršite uplatu))

Ove podatke obrađujemo u svrhu sklapanja ili izvršenja ugovora s Vama, dostave naručenih proizvoda i ispunjenja ostalih Vaših zahtjeva. Podaci se također obrađuju na temelju naših legitimnih interesa za poboljšanje poslovanja, sve kako je objašnjeno dalje u tekstu. Podaci su dostupni samo onim djelatnicima kojima su nužni za obavljanje posla (osobi koja je zaprimila narudžbu te proizvode treba spakirati i tiskati Vaše dostavne podatke, te kuriru GLS dostavne službe, kako bi Vam proizvodi bili dostavljeni, odnosno ukoliko ste naš registrirani član, osobi koja Vam dostavlja časopis 4 puta godišnje, te Vam šalje mail s trenutnim promocijama i ponudama na koje imate zakonsko pravo koje imaju samo i isključivo registrirani članovi).

Prilikom prve narudžbe iznad 300,00 kn ukoliko želite možete postati član CaliVita International, ukoliko prihvatite da razumijete i prihvaćate pravila članstva i odredbe opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR). Nakon što ispunite podatke dobit ćete svoj članski broj na e-mail adresu koju navedete i potvrdu s naručenim proizvodima. Zaprimljene podatke i narudžbe na partnerskoj stranici: biljna-ljekarna.com prosljeđuju se u CaliVita predstavništvo Calfit d.o.o , Bednjanska 8 A, 10000 Zagreb.

Članstvo je neobvezujuće, imate mogućnost besplatnog liječničkog i nutricionističkog savjetovanja, te možete kvartalno besplatno primati naš časopis CaliNews na kućnu adresu sa aktualnim novostima i akcijama.

Za sklapanje ugovora potrebni su minimalno Vaše ime, prezime i adresa, kako bismo Vas mogli identificirati. Za izdavanje ponude u svrhu prednarudžbe proizvoda, kao i za izdavanje R1 računa obrtnicima i nositeljima samostalne djelatnosti, potreban nam je OIB. Ovisno o načinu plaćanja, obrađujemo i bankovne podatke (samo za osobe koje zatraže plaćanje karticom). Kod kupnji u webshopu potrebni su dodatno adresa e-pošte za potvrdu narudžbe, adresa dostave za isporuku narudžbe, te broj mobitela kako biste dobili SMS potvrde o narudžbi i iznosa narudžbe, odnosno o terminu isporuke, te kako bi vas kurir mogao kontaktirati, odnosno Vi kurira, ukoliko trenutno niste na adresi naznačenoj za dostavu.)

Svi navedeni podaci prikupljaju se kao nužni te bez njih nije moguće sklapanje i ispunjenje ugovora i izvršenje Vaših zahtjeva.

Centralna baza kupaca dostupna je po potrebi zaposlenicima u trgovini Calfit d.o.o. i korisničkoj podršci, odnosno administratoru ove stranice, kako bismo Vam pružili gore navedene usluge i podršku. Ovisno o ugovorima i uslugama i drugi prikupljeni podaci (npr. dodatni kontakt podaci, Vaši upiti, reklamacije i sl.) mogu biti dostupni zaposlenicima u trgovini Calfit d.o.o. i korisničkoj podršci.

Vođenje baze podataka Calivita International kupaca zasniva se na ostvarenju legitimnih interesa Calivita International za poboljšanje efikasnosti poslovanja i kvalitete usluge, a uz to nam olakšava usklađivanje s propisima o zaštiti osobnih podataka vezano za točnost i prenosivost osobnih podataka. Pritom smo uzeli u obzir i Vaše interese, jer kroz razmjenu i dostupnost podataka u našoj trgovini i webshopu, omogućili smo Vam:

 • Reklamaciju i povrat u trgovini Calfit d.o.o. u sklopu uvjeta prodaje
 • Zamjenu robe u sklopu jamstva u našoj trgovini (ukoliko je to krivica Calfit d.o.o.)
 • Razne načine plaćanja u našoj trgovini Calfit d.o.o.
 • Korisnička podrška Calfit d.o.o. stoji Vam na raspolaganju za sve upite i reklamacije, kao i za informacije i savjete u sklopu radnog vremena trgovine.

biljna-ljekarna.com je stranica od Calivita partnera, te kao takav ne radi prodaju naručenih proizvoda za sebe, već to radi isključivo za Calfit d.o.o. Zagreb, koji proizvode pakira i distribuira, te vrši naplatu i izdaje fiskalni račun.

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama na stranici biljna-ljekarna.com (stranica na kojoj se upravo nalazite dok čitate ovaj tekst) nije moguće (svu naplatu vrši samo i isključivo Calfit d.o.o. čiji smo partner), dok se svako plaćanje u trgovini Calfit d.o.o. odvija isključivo u sustavima pod tehničkom i pravnom odgovornošću i sigurnosnom zaštitom podataka.

Kako bi ostvarili svoja potraživanja prema bankama (izdavateljima kartica), nakon uspješno izvedene transakcije, od platne platforme sukladno ugovorima, Calfit trgovina može dobiti sljedeće podatke: ime i prezime posjednika kartice, vrstu kreditne kartice (Maestro, Visa, itd.), oznaku izdavatelja kartice (banke) preko koje se izvršila transakcija, broj rata za autoriziranu transakciju, maskirani broj kartice s kojom je izvršeno plaćanje, oznaku pripada li kartica izdavatelju kartice preko kojeg se obavljala autorizacija i broj autorizacije.

Dostava proizvoda naručenih na stranici

Osobne podatke kontakt osobe za isporuku, tj. ime i prezime, adresu isporuke i broj telefona, koje smo dobili od Vas potvrdom narudžbe, prosljeđujemo našem partneru za logistiku kako bismo pripremili proizvode iz Vaše narudžbe i dostavili ih na adresu prema Vašem zahtjevu. Poslovni partneri ovlašteni su te podatke koristiti i kontaktirati Vas isključivo u svrhu isporuke pojedinačnih pošiljki. Poslovni partner za logistiku i dostavu je GLS.

Pravo na povlačenje privole

Ako se obrada Vaših osobnih podataka temelji na vašoj privoli, imate je pravo u bilo kojem trenutku povući, bez ikakvih posljedica.

 • elektronskim putem na e-mail adresu: calfit@calivita.hr
 • poštom na adresu Calfit d.o.o., Bednjanska 8A, 10000 Zagreb

Napomena – pri postavljanju zahtjeva nužna je identifikacija podnositelja zahtjeva. Razlog je zaštita Vas kao vlasnika osobnih podataka.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja vaših osobnih podataka putem naše web stranice, ove se informacije šalju putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere koji se nalaze u EU. Mi brinemo o sigurnosti djece te smatramo da maloljetnici ne mogu samostalno donijeti odluku o korištenju naših proizvoda. Potičemo roditelje da donesu odluke umjesto njih. Samim time što osobe ispod 16 godina ne mogu naručivati štitimo maloljetnike od neovlaštenog korištenja usluga informacijskog društva.

Kolačići i web analitika

Na našem web mjestu upotrebljavamo kolačiće kako bismo omogućili pojedine tehničke značajke i tako Vam osigurali pozitivno korisničko iskustvo. Koristimo se i kolačićima koji nam omogućuju web analitiku, tj. analizu uporabe naših stranica, koju izvodimo za poboljšanje kvalitete i sadržaja ponuđenih usluga. Ne koristimo se kolačićima niti sličnim tehnologijama za praćenje Vaših interesa i slanje marketinških materijala. Detaljne informacije o uporabi kolačića na našem web mjestu možete pronaći na susjednoj kartici Uporaba kolačića, koja je sastavni dio ove izjave o zaštiti podataka.

Za obradu ovih podataka u analitičke svrhe koristimo uslugu Google Analytics u oblaku. Sukladno ugovoru s nama, Google ne koristi ove podatke ni u koje druge svrhe i djeluje kao izvršitelj obrade isključivo po našem nalogu. Sukladno svom članstvu u tzv. Štitu privatnosti (“Privacy Shield”) programu suradnje između Europske unije (EU) i Sjedinjenih Američkih Država (SAD-a), Google poduzima sve potrebne mjere za zaštitu podataka. Davatelj usluge je:

 • Google LLC, 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, California 94043, USA
 • Više informacija o “Privacy Shield” programu možete pronaći na stranicama Agencije za zaštitu podataka: http://azop.hr/aktualno/detaljnije/vodic-za-gradane-eu-sad-stit-privatnosti
 • NAPOMENA: Ovo se odnosi samo na osobe koje pristupe stranici putem nekog oglasa na koji naiđu online. Ne odnosi se na posjetitelje koji na stranicu dolaze direktno na način da upišu adresu u status bar web preglednika, ili na stranicu dođu nakon pretrage redovnim putem, ili imaju u svom web pregledniku spremljen link na ovu stranicu.

Registracija i narudžba proizvoda na biljna-ljekarna.com web mjestu

Za registraciju i narudžbu su potrebni sljedeći osobni podaci: ime i prezime, adresa, mjesto, kontakt telefon i datum rođenja ukoliko se želite registrirati kao calivita član. Podatke koristimo isključivo u svrhu obrade narudžbi koje napravite s Vašim profilom.

Izravni marketing

Izravni marketing je oblik informiranja i oglašavanja kojim se obraćamo direktno našem kupcu raznim kanalima, npr. poštom ili e-poštom, kao i potencijalnom kupcu koji je prethodno iskazao interes za naše proizvode ili usluge. biljna-ljekarna.com web domena Vam neće slati nikakve reklamne materijale, kao ni bilo kakve oglase niti će Vam slati ikakav bezrazložan e-mail. Koristimo se isključivo kontakt podacima koje smo prikupili od naših kupaca u sklopu ranije suradnje ili koje ste nam kao registrirani članovi sami dali kako biste dobivali naše promotivne materijale.

Ovisno o tome o kojem kanalu izravnog marketinga se radi, obradu Vaših podataka temeljimo ili na Vašoj privoli ili na našem legitimnom poslovnom interesu, sve kako je objašnjeno dalje u tekstu.

U sklopu izravnog marketinga, informacije Vam šaljemo u sljedeće svrhe i sljedećim kanalima:

•Svim našim registriranim članovima i korisnicima koji su dali privolu Calfit d.o.o, Bednjanska 8a, 10000 Zagreb, šalje informacije poštom ili e-poštom u obliku newslettera ili tiskanog časopisa koji izlazi 4 puta godišnje. Slanje Calivita International newslettera temelji se na našem legitimnom interesu obavještavanja članova i korisnika o novostima vezanim za naše ponude i proizvode.

•Redovan časopis i newsletter dobivate uz Vašu privolu, jer ste na listi primatelja kao naš registrirani član ili kupac, te tako dobivate informacije o proizvodima koji trenutno nisu u ponudi, sezonskim cijenama, budućim akcijama i sl., kako biste putem newslettera na jednostavan način i pravovremeno dobili te informacije. U bilo kojem trenutku možete povući privolu za obradu Vaših osobnih podataka u ovu svrhu, odnosno, otkazati Calivita časopis na načine opisane u nastavku.

Osim u svrhe izravnog marketinga, svim našim registriranim članovima i korisnicima po potrebi šaljemo obavijesti e-poštom u obliku newslettera o važnim promjenama u našem poslovanju (npr. izmjenama u cijenama ili uvjetima poslovanja). Slanje važnih informacija pomaže ispunjavanju naših zakonskih i/ili ugovornih obveza prema našim kupcima i korisnicima te se obrada njihovih osobnih podataka (ime, prezime, adresa e-pošte kupaca i korisnika) temelji na našem legitimnom interesu da ih na odgovarajući način obavijestimo o važnim promjenama u našem poslovanju koje ih se mogu ticati.

U svakom trenutku možete uložiti prigovor na obradu Vaših podataka za pojedini ili sve kanale našeg izravnog marketinga, kao i za slanje obavijesti važnih informacija.

Prigovor se može istaknuti na način opisan niže uiili prema uputama koje ćete dobiti uz marketinške materijale.

Dodatno, prigovor na dobivanje određene vrste newslettera možete u svakom trenutku uputiti klikom na poveznicu za odjavu u bilo kojem newsletteru te vrste kojeg ste dobili od calfit d.o.o, kako bismo Vam omogućili izabrati koju vrstu informacija želite i dalje dobivati.

Primatelji osobnih podataka

U zakonski dozvoljenim okvirima i ovisno ovrsti obrade, Vaše podatke dostavljamo sljedećim partnerima:

 • Dostavnoj službi, poštanskoj službi (podaci na paketu)
 • Administratoru stranice u okviru podrške i održavanja softvera, u ovom slučaju Calivita partneru koji je ujedno vlasnik domene i stranice.
 • Pružatelju usluge naplate (banka ovisno o odabranom modelu plaćanja sukladno zakonu)
 • Calivita International BV i Calfit d.o.o. (vezano za ispravak podataka, brisanje podataka, dodavanje odnosno uklanjanje računa, ažuriranja Vaših podataka i sl.)
 • Razdoblje u kojem će osobni podaci biti pohranjeni (Zakonski okvir) – stavke koje se ne odnose na Vas NE ČUVAMO.

Calfit d.o.o Vaše podatke čuvamo dok postoji svrha za čuvanje i obradu: •Ugovorna dokumentacija (knjigovodstvene isprave): 11 godina (propisi o računovodstvu) – za članove koji ostvaruju honorar zbog distribucije proizvoda •Rezervacije i informativne ponude: 6 mjeseci (za slučaj naknadnih upita) •Osobni podaci registriranih članova: do prestanka članstva •Osobni podaci korisničkog profila: do gašenja / zatvaranja profila •Upiti u sklopu korisničke podrške: 3 godine (za slučaj ponovljenih upita i reklamacija ) Izuzev slučajeva za koje je to drugačije naznačeno, razdoblje čuvanja počinje krajem kalendarske godine u kojoj je dana ponuda ili je kupoprodajni ugovor ispunjen.

Ako za neku vrstu podataka, koji su potrebni za izvršenje kupoprodajnog ugovora, postoji porezna obveza, razdoblje čuvanja se proširuje na 10 godina sukladno poreznim propisima i u tom razdoblju je obrada tih podataka ograničena.

Ukoliko se isti podaci upotrebljavaju za više različitih svrha, Calfit d.o.o čuva ih do isteka kasnijeg roka čuvanja; međutim, prestajemo ih upotrebljavati za druge svrhe za koje je (kraći) rok čuvanja istekao. Nakon isteka razdoblja čuvanja podataka, Vaši podaci koji više nisu potrebni se ili nepovratno anonimiziraju (a anonimizirani podaci se mogu zadržati) ili se brišu / uništavaju na siguran način.

Calivita partner vaše osobne podatke koji više nisu potrebni nepovratno ih anonimizira ili ih uništava na siguran način.

Vezano za prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka, Calfit d.o.o Vam osigurava sljedeća prava:

 • Pravo na pristup
 • Pravo na ispravak
 • Pravo na brisanje („pravo na zaborav”)
 • Pravo na ograničenje obrade
 • Pravo na prenosivost podataka
 • Prava na prigovor

Pravo na prigovor

Ako se obrada Vaših osobnih podataka zasniva na ostvarenju naših legitimnih interesa, imate pravo u svakom trenutku uložiti prigovor na takvu obradu osobnih podataka u mjeri u kojoj se obrada odnosi na Vaše podatke. Ako uložite takav prigovor

vezano za izravni marketing – Calfit d.o.o. neće dalje obrađivati Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga; •vezano za druge slučajeve legitimnog interesa – neće dalje obrađivati Vaše osobne podatke u svrhu na koju se prigovor odnosi, osim u slučaju da dokaže da postoje uvjerljivi legitimni razlozi za obradu koji nadilaze Vaše interese, prava i slobode ili ako je to potrebno radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva Calfit d.o.o.

Calivita partner nije odgovoran za obradu podataka koju obavlja Calfit d.o.o , Bednjanska 8a, 10000 Zagreb.

Vaše upite i zahtjeve obradit ćemo bez nepotrebnog odgađanja i u skladu sa zakonskim obvezama te ćemo Vas informirati o mjerama koje smo poduzeli.

Izjava o uporabi kolačića na susjednoj kartici je sastavni dio ove Izjave o zaštiti podataka i možete joj pristupiti putem poveznice Uporaba kolačića koja se otvori na dnu stranice našeg web mjesta kad mu prvi put pristupate ili pristupate iznova, ali nakon što ste obrisali kolačiće.

Ova izjava o zaštiti podataka može se povremeno mijenjati kako bismo je uskladili sa stvarnim stanjem i zakonskim propisima. U slučaju značajnijih izmjena, poduzet ćemo odgovarajuće mjere da Vas pravovremeno i na primjeren način obavijestimo o svim takvim dopunama i izmjenama.