Uvjeti korištenja

Dostava

Dostava je BESPLATNA za sve narudžbe u vrijednosti iznad 300,00 kn. Cijena dostave za manje narudžbe je 25,00 kn.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15 sati šaljemo isti dan. Narudžbe zaprimljene iza 15 sati šaljemo sljedeći radni dan.
Dostavu proizvoda vrši GLS i In Time. Vrijeme dostave je od 24 do 48 sati, za otoke uglavnom iznosi od 24 do 72 sata.

Košarica

Proizvode koje namjeravate kupiti stavljate u košaricu klikom na "kupi".
Košaricu u svakom trenutku možete napustiti i opet se u nju vratiti klikom na link "Sadržaj Košarice" u gornjem desnom kutu svake stranice . Košarica Vas ne obvezuje na kupnju i uvijek možete ukloniti proizvode iz nje.

Proces naručivanja

Klikom na "Kupi" na stranici košarice pokrećete proces narudžbe koji se sastoji iz sljedećih koraka:
1. Unos osobnih podataka za narudžbu
2. Informacije o dostavi
3. Informacije o plaćanju
4. Provjera/potvrda narudžbe – ovdje još možete pregledati i izmijeniti sve podatke. Klikom na "Potvrdite narudžbu" potvrđujete narudžbu i tada više nije moguće odustati od kupnje.

Plaćanje

biljna-ljekarna.com stranica podržava potpuno sigurno plaćanje pouzećem prilikom preuzimanja pošiljke

Cijene svih proizvoda izražene su u kunama i sadrže PDV (25%) Sve cijene proizvoda iskazane su s članskim popustom

Zadržavamo pravo izmjene cijena.

Isporučitelj (Prodavatelj) je Calfit d.o.o (Bednjanska 8A, 10000 Zagreb, tel: 01 611 22 34, email: calfit@calivita.hr)

Dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske i vrši se putem kurirske službe od vrata do vrata.

Kako postati CaliVita član?

Napravite narudžbu proizvoda u vrijednosti od minimalno 340,00 kn prilikom prve kupnje i ostvarite besplatnu dostavu i CaliVita godišnju članarinu koja Vam omogućava dodatne pogodnosti. Svojom prvom narudžbom s kupnjom u minimalnom iznosu od 340,00Kn i prihvaćanjem uvjeta i pravila članstva dajete privolu za registraciju/učlanjenje u CaliVita sustav. Nakon što ispunite podatke i izvršite narudžbu dobit ćete članski broj na e-mail adresu koju navedete i potvrdu s naručenim proizvodima. Sve cijene proizvoda iskazane su s članskim popustom.

Članstvo traje godine dana. Članstvo je moguće produžiti višestrukom kupovinom tijekom kalendarske godine u ukupnom iznosu od 450,00Kn. Kada iznos dosegne tu vrijednost kupnje u kalendarskoj godini, članstvo će se automatski obnoviti za slijedeću kalendarsku godinu sa svim pogodnostima, u suprotnom članstvo prestaje te se član briše iz sustava.

Calivita članstvo je neobvezujuće, nema članarine i bilo kakvih troškova, nema nikakvih kriterija po kojima se kupuju proizvodi, jednostavno kupujete kada želite.

Članske pogodnosti: dobivate katalog proizvoda, imate mogućnost besplatnog liječničkog i nutricionističkog savjetovanja, te možete kvartalno besplatno primati naš časopis CaliNews na kućnu adresu sa aktualnim novostima i možete ostvariti dodatne popuste kada su u tijeku dodatne članske akcije proizvoda do 50%.

Svi korisnici, kupci koji ne žele biti Calivita registrirani članovi i ne žele kupovati proizvode po povlaštenim članskim cijenama molimo Vas da napustite ove web stranice.

Kontakt

Iako je sustav online naručivanja potpuno automatiziran, iza svega stoje ljudi koji su Vam stalno na usluzi. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica slobodno nas kontaktirajte ispunjavanjem kontakt forme u bilo koje doba.

Reklamacije

U slučaju reklamacije CaliVita proizvoda, molimo da se obratite na kontakt telefon: 01 611 2234 , email: calfit@calivita.hr Ili na adresu: Calfit d.o.o. Bednjanska 8A, 10000 Zagreb

    Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:
  • Isporuka robe koja nije naručena
  • Isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • Isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Prodavatelj će potvrditi primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a odgovor sukladno Zakonu o zaštiti potrošača šaljemo Kupcu u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora. Prodavatelj će prihvatiti u cijelosti povrat oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac nije utjecao na ispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe. U slučaju opravdanog prigovora, Kupac ima pravo na raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjenu za ispravni, neoštećeni i valjani proizvod. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Prodavatelj će nadoknadit kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti. Kupac nema pravo vratiti proizvode koji su otvoreni/korišteni. Sva roba koju prodajemo je ispravno skladištena u originalnoj ambalaži. Rok trajanja koji je označen na ambalaži vrijedi jedino ako se ispravno skladišti, kako je označeno na deklaraciji.

JAMSTVO

Za proizvode iz linije CaliVita Electronics dajemo jamstvo u trajanju od jedne godine. Svi ostali proizvodi imaju garanciju kvalitete proizvođača.

RAZNO

Zamjena robe moguća je samo uz predočenje valjanog računa u roku od 60 dana od dana kupnje. Roba mora biti nekorištena, neoštećena i u zatvorenom originalnom pakiranju.

Kupci koji ugovor o kupoprodaji sklapaju na daljinu (telefon, fax, e-mail, web trgovina, pošta) ili izvan poslovnih prostorija Calfita d.o.o. imaju pravo na jednostrani raskid ugovora u roku od 14 dana koji se rok računa kako je opisano u čl. 72. st. 2. Zakona o zaštiti potrošača.

Opći uvjeti poslovanja smatraju se sastavnim dijelom ugovora o kupoprodaji sklopljenog na daljinu ili izvan poslovnih prostorija Calfita d.o.o. Uputa i obrazac za jednostrani raskid ugovora nalaze se u nastavku.

Upute za jednostrani raskid ugovora sklopljenog izvan poslovnih prostorija ili na daljinu.

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj internetskoj stranici. Preuzimanje obrasca

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad. Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili predate robu nama, odnosno osobi koju smo ovlastili za primanje robe.

Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Izjava o ograničenju odgovornosti

Calivita Partner ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost informacija ili bilo kakve greške na ovoj internet stranici. Naš je cilj da te informacije budu pravovremene i točne te se zato sadržaj na ovoj internet stranici stalno unapređuje i podložan je promjenama. Također ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzročen direktno ili indirektno korištenjem ovih web stranica. Na ovoj internet stranici se mogu nalaziti linkovi na druge internet stranice. Korisnik ih može posjetiti na vlastitu odgovornost. Ne odgovaramo za sadržaj na vanjskim internet stranicama. Korisnik je suglasan da CaliVita Partner ne može biti odgovorna za bilo kakvu štetu ili gubitak prema drugim osobama ili tvrtkama proizašlim korištenjem ove internet stranice. Calivita partner administrator ove stranice biljna-ljekarna.com nije odgovoran za obradu podataka koju obavlja Calfit d.o.o , Bednjanska 8A, 10000 Zagreb.

Gore navedeni proizvodi ili sastavni dijelovi proizvoda nisu namijenjeni dijagnosticiranju, liječenju, izliječenju ili prevenciji bilo koje bolesti ili stanja. Nikakva izjava, navod, mišljenje ili informacija koja se odnosi na bilo koji proizvod ili sastavni dio proizvoda, neće se smatrati medicinskim mišljenjem/savjetom. Nikakva izjava, mišljenje ili informacija koja se odnosi na bilo koji proizvod nije ispitivana, niti odobrena od strane bilo kojeg javnog tijela u bilo kojoj državi.