Lutein Plus - zaštitnik očiju

Calivita

Lutein Plus - zaštitnik očiju

Standardna cijena: 300,00 kn

Specijalna cijena: 225,00 kn

Pakiranje: 60 kapsula
+
Besplatna Dostava iznad 300 Kn!

Lutein PLUS je kompleksna antioksidativna formula razvijena posebno za zaštitu očiju i održavanje normalnog vida.

Doziranje:

Popiti 2x1 kapsulu dnevno s vodom nakon obroka.

Detalji

Naše su oči danas pojačano izložene štetnom zračenju računalnih i TV zaslona te UV zrakama. Djelovanje raznih vrsta zračenja te slobodnih radikala nastalih u staničnom metabolizmu odražava se na žutu mrlju i očnu leću dovodeći do degenerativnih promjena.

Oči su prava spremišta karotenoida, od kojih su lutein i zeaksantin najznačajniji. Lutein se skuplja u žutoj mrlji mrežnice (macula lutea), koja je od izuzetnog značaja za djelovanje očnog živca, a time i vida, te u očnoj leći, čija je apsolutna prozirnost preduvjet za propuštanje zraka svjetlosti, a time i za oštrinu vida. Makula je stalno izložena djelovanju svjetla koje izaziva oksidativna oštećenja.

Lutein PLUS sadrži antioksidanse,vitamin C koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa, te ekstrakt borovnice koji doprinosi zaštiti očiju, djeluje zaštitno na krvne žile oka. Bobice borovnice sadrže antocijanozide, koji djeluju antioksidativno, dok vitamin A doprinosi održavanju normalnog vida.

Pročitaj Više
  Aktivni sastojci u jednoj dozi
 • 6 mg lutein
 • 0.5 mg zeaksantin
 • 25 mg ekstrakt borovnice
 • 200 I.J. vitamin A
 • 50 mg vitamin C

Dodatak prehrani

Neto količina: 60 kapsula

Ostali sastojci: emulgator: mikrokristalična celuloza, želatina, tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina i silicijev dioksid. Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Odgovoran u RH: Calfit d.o.o , Bednjanska 8 a, 10000 Zagreb Proizvođač: CaliVita International, Berlin CT 06037, USA. Zemlja podrijetla:SAD

Korisnici ovog proizvoda također su kupili:

 • C 1000 PLUS

  C 1000 PLUS

  Standardna cijena: 200,00 kn

  Specijalna cijena: 150,00 kn