Omega 3 kapsule za žvakanje (100 kaps)

Calivita

Omega 3 kapsule za žvakanje (100 kaps)

Standardna cijena: 210,52 kn

Specijalna cijena: 150,00 kn

Pakiranje: 100 kapsula
+
Besplatna Dostava iznad 300 Kn!

Omega 3 za žvakanje osigurava neophodno riblje ulje sa okusom limuna. Želatinska kapsula se može sažvakati, lako se guta i može se uzeti bilo kada, čak i bez vode. Razgrađuje se već u želucu, zbog toga se brže apsorbira i ne dovodi do osjećaja nelagode u trbuhu.

Doziranje:

1 kapsula dnevno uz obrok - sažvakati ili popiti s vodom.

Detalji

Od bebinog razvoja tijekom trudnoće do treće životne dobi, omega 3 su izuzetno važne za naše fizičko i mentalno zdravlje Omega 3 su višestruko nezasićene masne kiseline, od kojih su najpoznatije eikozapentaenska (EPA) i dokozaheksaenska (DHA) kiselina. Omega-3 masne kiseline spadaju u esencijalne nutrijente jer se, iako neophodne za ljudsko zdravlje, ne sintetiziraju u organizmu, već ih se mora unositi putem hrane. Proizvod Chewable Omega 3 sadrži koncentrirana riblja ulja visoke čistoće dobivena posebnim visokotehnološkim postupkom molekularne destilacije. Taj se postupak, u odnosu na ranije metode, odvija na niskoj temperaturi čime se visoko vrijedne omega-3 masne kiseline štite od oksidacije.

Kapsule za žvakanje s okusom limuna pogodne su kako za odrasle tako i za djecu, lako se apsorbiraju i ne iritiraju želudac.

Pročitaj Više
aktivni sastojci
  • 600mg koncentrat ribljeg ulja
  • od toga
  • 360 mg ukupne omega 3
  • 180 mg EPA (eikosapentaenoična kiselina)
  • 120 mg DHA (dokosaheksaenoična kiselina)
Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Odgovoran u RH: Calfit d.o.o , Bednjanska 8 a, 10000 Zagreb Proizvođač: CaliVita International, Berlin CT 06037, USA. Zemlja podrijetla:SAD