OrganiCare deo roll-on

Calivita

OrganiCare deo roll-on

Standardna cijena: 70,18 kn

Specijalna cijena: 50,00 kn

Pakiranje: 50ml
+
Besplatna Dostava iznad 300 Kn!

DEO ROLL-ON PRIRODNA SVJEŽINA TIJEKOM ČITAVOG DANA.
Dezodorans s 24-satnom zaštitom i prirodnim antibakterijskim djelovanjem. 0% aluminija, 0% alkohola, 0% parabena
Primjenom dezodoransa, jedno od naših najosjetljivijih područja kože može doći u kontakt sa štetnim tvarima čak nekoliko puta dnevno, što može predstavljati ozbiljan rizik za zdravlje.

Detalji

Tradicionalni dezodoransi sadrže nekoliko kritičnih sastojaka. Aluminijeve soli blokiraju otvore žlijezdi znojnica, što povećava rizik pojave ozbiljnih zdravstvenih problema. Znoj tako ne može izaći iz našeg tijela, iako je znojenje prirodan proces detoksikacije tijela. Druga aktivna tvar je agresivno antifungalno i antibakterijsko sredstvo, triklozan, čija uporaba može dovesti do otpornosti na antibiotike, iritacije očiju i pluća, te je izuzetno štetno za okoliš. Kao treće, treba spomenuti paraben, koji se koristi kao konzervans u dezodoransima i može utjecati na hormonski sustav. K tome, tu su još i razni mirisi koji uzrokuju kožne alergije, od kojih se u određenom dezodoransu može pronaći i do deset ili dvanaest vrsta.

Nježno, ali učinkovito protiv znojenja.

Dobar dezodorans može regulirati i uravnotežiti proces znojenja, uzimajući u obzir prirodnu funkciju kože. Dugo očekivani najnoviji član organske linije OrganiCare, Deo Roll-On čini upravo to, na vrlo nježan, ali učinkovit način. Njegovi aktivni sastojci imaju prirodni dezodorirajući, antibakterijski učinak i apsorbiraju znoj što daje osjećaj prirodne svježine tijekom 24 sata.

Proizvod ne sadrži aluminijeve soli, parabene ni alkohol. Kao i kod naših drugih organskih proizvoda, sastojci su 99 % prirodnog porijekla, čak 95% biljnih sastojaka, kao što su aloe vera, lavanda, maslinovo ulje, ružmarin i ekstrakt limuna potječe iz organskog uzgoja. Osim prirodnih antibakterijskih svojstava biljaka, one čiste, dezinficiraju, omekšavaju, smiruju i štite kožu na području pazuha.

PRIJEĐITE NA PRIRODNI DEZODORANS, ODABERITE ORGANICARE DEO ROLL-ON I VAŠA KOŽA I VAŠE ZDRAVLJE ĆE VAM BITI ZAHVALNI.

Pročitaj Više