OxyMax - Kisik u kapima

Calivita

OxyMax - Kisik u kapima

Standardna cijena: 410,00 kn

Specijalna cijena: 290,00 kn

Pakiranje: 60 doza
+
Besplatna Dostava iznad 300 Kn!
Oxy Max je voda obogaćena kisikom koja sadrži čak 12.000 puta veću količinu kisika od obične pitke vode. Koristi se za bolju opskrbu kisikom svih tkiva i stanica.

Doziranje:

Promiješati 20 kapi 1-2 puta dnevno u čaši vode i popiti na prazan želudac ili prema savjetu stručnjaka.

Detalji

Život na našoj planeti je započeo porastom razine kisika u atmosferi, te o njegovoj koncentraciji ovisi i danas. Stanice, uz pomoć kisika, iz šećera dobivaju staničnu energiju u obliku ATP-a, a u samo jednoj minuti mogu primiti gotovo jednu litru kisika. Možemo reći da količina kisika bitno utječe na energetsku razinu organizma, funkciju imuniteta i na procese čišćenja organizma.

U nedostatku kisika, proizvodnja energije drastično opada uz pojavu anaerobnih procesa koji uzrokuju gomilanje metaboličkog otpada te razvoj anaerobnih mikroorganizama. Istovremeno, kisik je jedan od najugroženih elemenata čija se razina u vodi i zraku konstantno smanjuje, pogotovo u gradovima.

Osim promjena u okolišu, čije zagađenje negativno utječe na i koncentraciju kisika, postoje i drugi čimbenici koji utječu na to da naše tijelo dobiva sve manje kisika: plitko nepravilno disanje, nekvalitetna hrana, stres, nedostatak kretanja. Zbog toga se javila potreba za tehnikama i metodama koje bi omogućile povećanje razine kisika u organizmu.

Početkom moderne terapije kisikom (biooksidativne terapije) možemo označiti 1896.godinu kada je inženjer i izumitelj Nikola Tesla kreirao prvi generator ozona. I danas se širom svijeta koriste slične naprave kako bi obogatile vodu kisikom. Znanstveno je dokazano da se otopljeni kisik apsorbira već u ustima ispod jezika gdje putem sublingualne vene ulazi u cirkulaciju. Ispitivanja kvantnog fizičara dr James Akera dokazuju da se, držeći u ustima otopinu obogaćenu stabiliziranim kisikom, može zabilježiti povećanje plazma kisika već za 2 minute. Studija sveučilišta Duke također potvrđuje da kisik dospijeva u stanice čak i ako ne uđe kroz pluća nego se apsorpcija odvija u crijevima. Djelovanje stabiliziranog kisika (Oxy Max) započinje u probavnom traktu gdje poboljšava razgradnju hrane, sprječava njeno truljenje, te čisti crijevni trakt od patogenih bakterija. U probavnom se traktu kisik resorbira u krvotok, a postignuta kemijska stabilnost onemogućuje nastajanje slobodnih radikala. Uz povećan pritisak kisika u plazmi pospješuje se njegovo vezanje na hemoglobin i opskrba tkiva kisikom. Kroz veće količine dostupnog kisika svaka naša stanica može proizvesti više energije (veća energetska razina) a brža izmjena tvari do koje dolazi doprinosi boljoj izdržljivosti i koncentraciji, bržem zacjeljivanju i regeneraciji tijela, boljoj cirkulaciji, te se povećava apsorpcija i iskorištenje nutrijenata (vitamini, minerali, aminokiseline, fitokemikalije...). Biooksidativne terapije već se nekoliko desetljeća uspješno primjenjuju kod usporenog metabolizma, alergije i astme, kroničnih bolesti, nesanice, poremećaja sna, jačanje fizičke kondicije, smanjenje bolova u mišićima, kod depresije, za bolje pamćenje, kod kroničnog umora, Alzheimerove bolesti, kod gripe, viroze, u kozmetici za mekšu kožu i protiv bora itd. Dodan pitkoj vodi, Oxy Max neutralizira neželjene učinke klorirane vode, te u vodi uništava mikroorganizme i parazite.

Učinci kisika:

  • pospješuje vezanje kisika na hemoglobin
  • povećava proizvodnju stanične energije ATP-a
  • pospješuje procese detoksikacije
  • poboljšava apsorpciju vitamina i minerala
  • povećava koncentraciju kisika u kapilarama i cirkulaciju krvi
  • pospješuje izdržljivost kod tjelesnih napora
  • ublažava tegobe s disanjem

PAŽNJA

Oxy Max se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i djeci.

Pročitaj Više

Sastav u 20 kapi (1 ml)

  • Natrij 2mcg
  • Pročišćena voda obogaćena kisikom 1ml

Sastojci: stabilizirane molekule kisika u natrijevom kloridu i karbonatu.

Upozorenja: Trudnice, dojilje i bolesnici prije uporabe konzultirati liječnika. Samo za oralnu upotrebu! Izbjegavati kontakt s očima i kožom. Obavezno upotrebljavati u razrjeđenom stanju.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Odgovoran u RH: Calfit d.o.o , Bednjanska 8 a, 10000 Zagreb Proizvođač: CaliVita International, Berlin CT 06037, USA. Zemlja podrijetla:SAD

Korisnici ovog proizvoda također su kupili: