ParaProteX

Calivita

ParaProteX

Standardna cijena: 308,77 kn

Specijalna cijena: 220,00 kn

Pakiranje: 100 tableta
+
Besplatna Dostava iznad 300 Kn!
Paraprotex je dodatak prehrani širokog spektra, koji osigurava antiparazitsku, antibakterijsku i antifungalnu zaštitu, te inhibira rast nekih virusnih agenasa, a čini ga jedinstvena kombinacija devet biljaka. Biljke u njemu obiluju vitaminima, antioksidansima i mineralnim tvarima koje imaju i snažno imunostimulirajuće djelovanje. Preporučuje se svima kao periodična kura čišćenja organizma ili kao pomagač u borbi protiv infekcija.

Doziranje:

1-3 tablete dnevno ili prema savjetu stručnjaka

Detalji

Danas, ništa manje nego u prošlosti, nastanak brojnih bolesti i zdravstvenih poteškoća može se dovesti u vezu s prisustvom parazita u tijelu. Naš će organizam postati idealan domaćin parazitima, ako naš prirodni i stečeni imunitet ne funkcioniraju dobro. Postoje paraziti u mikro veličinama, kao što su virusi, viroidi, prioni, bakterije, gljivice i protisti, a postoje i oni u makro veličinama, parazitske životinje, kao što su crvi, krpelji i uši. Paraziti značajan dio svog životnog ciklusa provedu u domaćinu, od njega se hrane, smanjujući njegove šanse za opstanak i razmnožavanje (virulencija), a mogu prouzrokovati i simptome bolesti (patogeneza).

Najčešći simptomi prisustva parazita i zdravstvene poteškoće uzrokovane djelovanjem parazita vrlo su raznoliki: glavobolje, nesanica, škrgutanje zubima, nadutost, mučnina, povraćanje, probavne smetnje, manjak mineralnih tvari u organizmu, premorenost, bolovi u leđima i vratu, alergije, kolitis, hipoglikemija, nepravilnosti u radu štitnjače, pa čak i maligne pojave. Parazit, naime, oduzima domaćinovom organizmu životnu snagu i energiju, čime se smanjuju energetske rezerve organizma, skraćuje životni vijek i povećava mogućnost nastanka težih bolesti.

Djelatne tvari odabranog bilja imaju znanstvenu potvrdu široki spektar (više od 800) različitih organizama, od virusa i bakterija do gljivica i makroparazita. Osim što nas oslobađaju neželjenih nametnika potiču probavu i eliminaciju sluzi (koja je idealno stanište za štetne organizme) iz probavnog trakta, pomažu razgradnju hrane, sprječavaju njeno truljenje i stvaranje štetnih plinova, te doprinose proizvodnji potrebne količine želučanih sokova odgovarajućeg sastava. Ove su tvari izuzetno korisne kod problema sa žuči, pospješuju njenu sekreciju i smiruju žučne kolike, štite jetru, te pomažu u poboljšanju njenih funkcija. Osim antiparazitnog djelovanja, djelatne tvari Paraprotexa donijeti će olakšanje i kod lošeg zadaha, dijareje, pokvarenog želuca, gastrointestinalnih problema.

Za cjelokupnost rješavanja problema važno je svojstvo ovih biljaka da potiču procese zacjeljivanja sluzokože desni, dušnika, želuca i crijeva koja je, ako je zdrava, prva brana pred parazitima.

Primjena se preporučuje i u tretiranju kožnih problema (akne, čirevi, ekcem i herpes). Biljke Paraprotexa, osim što čiste organizam, djeluju imunostimulrajuće, protuupalno i antioksidativno.

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, osobama sa povišenim krvnim tlakom i djeci. Vremensko ograničenje primjene: 2 tjedna.

Uz ParaProtex prepororučuje se svima i proizvod Tekući Klorofil kojeg koristimo kao antioksidans i pH regulator.

Pročitaj Više

Sastav jedne tablete

  • Rangunski puzavac (crveni jasmin) 150 mg
  • Mirišljava pepeljuga 100 mg
  • Ekstrakt žutike 50 mg
  • Mirta 50 mg
  • Ulje karanfilića 50 mg
  • Tahebo čaj, ekstrakt 50 mg
  • Prah crnog oraha 37,5 mg
  • Ulje oraha 37,5 mg
  • Ekstrakt sjemenki grejpa 25 mg
  • Bijeli luk u prahu 12,5 mg
Ostali sastojci: emulgator:mikrokristalična celuloza, regulator kiselosti:dikalcijev fosfat, stabilizator: stearinska kiselina, zgušljivač: natrijeva kroskarmeloza, tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Odgovoran u RH: Calfit d.o.o , Bednjanska 8 a, 10000 Zagreb Proizvođač: CaliVita International, Berlin CT 06037, USA. Zemlja podrijetla:SAD

Korisnici ovog proizvoda također su kupili: