Rhodiolin

Calivita

Rhodiolin

255,00 kn
Pakiranje: 120 kapsula
+
Besplatna Dostava iznad 300 Kn!

Sastojci Rhodiolina pomažu tijelu kod stresa i povećanih psihičkih i fizičkih napora. Cink doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i normalnoj kognitivnoj funkciji, stoga nam pomoći da se učinkovitije nosimo sa svakodnevnim stresnim načinom života. Cink, pored svojih brojnih blagodati, doprinosi i zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Svaka kapsula sadrži i 100 mg koncentrata korijena rodiole crvene što odgovara 500 mg korijena. Rhodiolin Calivita


Doziranje:

Popiti 1-2 kapsule dnevno s vodom na prazan želudac.

Detalji

Rhodiola rosea naraste 12-30 cm, sočnih je listova i žutih cvjetova, raširena na području arktičkog kruga, u visokim planinama od Skandinavije do Azije. Najčešće je nalazimo na visoravnima s pjeskovitim tlom iznad 3000 metara. Naziva se još i zlatni korijen ili planinska ruža, jer kada se odrežu, rizoma i korijenje mirišu poput ruže. Rodiola je adaptogena biljka koja se stoljećima upotrebljava u tradicionalnoj medicini. Kao antioksidans štiti stanice od oksidativnog stresa. Doprinosi optimalnoj mentalnoj i kognitivnoj funkciji te pruža potporu tijelu tijekom fizičkih napora.

Uz Rodiolin često se preporučuje i proizvod Stress Management kompleksna formula prirodnih B vitamina.

Pročitaj Više

Naziv proizvoda: RHODIOLIN, kapsule

Sastav jedne kapsule

  • Rhodiola rosea 100 mg
  • Cink 5 mg

Dodatak prehrani

Neto količina: 120 kapsula (61 g)

Upute za upotrebu: Popiti 1-2 kapsule dnevno s vodom na prazan želudac.

Sastojci:stabilizator (celuloza), želatina (sulfiti),Rodiola crvena, cinkov bisglicinat.

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne Preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Vremensko ograničenje primjene: najdulje 2 tjedna.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Odgovoran u RH: Calfit d.o.o , Bednjanska 8 a, 10000 Zagreb

Zemlja podrijetla:SAD

Najbolje upotrijebiti do datuma označenog na originalnoj ambalaži

Korisnici ovog proizvoda također su kupili: