Shark Aid - Hrskavica morskog psa

Calivita

Shark Aid - Hrskavica morskog psa

Standardna cijena: 301,76 kn

Specijalna cijena: 215,00 kn

Pakiranje: 90 tableta
+
Besplatna Dostava iznad 300 Kn!

Samljevena čista hrskavica morskog psa s bjelančevinama i ugljikohidratima, u interesu efikasnog funkcioniranja imunog sustava.


Doziranje:

3 x 1 tableta dnevno prije jela ili prema savjetu stručnjaka.

Detalji

Morski psi žive na zemlji već 400 godina i u evoluciji se njihov organizam nije puno mijenjao. On je podređen opstanku u svakom pogledu. Njihov imunološki sustav je snažan i djelotvoran. Rane im brzo zarastaju i skoro nikad ne dobiju infekciju. 99 posto riba može oboliti od raka, ali organizam morskog psa se uvijek odupire tumorskim bolestima. Tijekom ispitivanja na Tehnološkom institiutu Massachusetts - MIT istraživači su došli do slijedećeg zaključka : morski pas u tijelu nema ni jedne kosti, postoje samo hrskavice. Hrskavica morskog psa sadrži bjelančevine koje sprječavaju razvoj mreže krvnih žils (angiogenezu) koja opskrbljuje tumore hranjivim tvarima i na taj način sprječavaju rast tumora. Ugljikohidrati koji se nalaze u hrskavici morskog psa imaju imunoregulativno i antiflamatorno djelovanje.

Pročitaj Više

Sastav jedne tablete

  • Mljevena osušena hrskavica morskog psa 750 mg
Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Odgovoran u RH: Calfit d.o.o , Bednjanska 8 a, 10000 Zagreb Proizvođač: CaliVita International Upozorenja: Trudnice dojilje, osobe s prijelomima kostiju, rekonvalescenti nakon kirurških zahvata, te srčani bolesnici u postinfarktnom stanju moraju se posavjetovati s liječnikom prije korištenja ovog proizvoda.

Korisnici ovog proizvoda također su kupili: