Spirulina Max

Calivita

Spirulina Max

Standardna cijena: 110,88 kn

Specijalna cijena: 79,00 kn

Pakiranje: 60 tableta
+
Besplatna Dostava iznad 300 Kn!
Za alge se s pravom koristi izraz Super hrana - idealna nadopuna prehrani za staničnu prehranu čovjeka 21. stoljeća. Spirulina Max sadrži modrozelenu algu spirulinu koja sadrži vitamine i minerale, obilje antioksidansa, klorofil i sve esencijalne aminokiseline.

Doziranje:

1-2 tablete dnevno ili prema savjetu stručnjaka

Detalji

Prema dosadašnjim spoznajama, alge jačaju imunitet, odnosno otpornost organizma na bolesti, pomažu probavne procese i sudjeluju u odstranjivanju štetnih i toksičnih tvari iz tijela. Alge su lako probavljive i sadrže vitamine, minerale, obilje antioksidansa (S.O.D.), klorofil i sve esencijalne aminokiseline. U svojstvu antioksidansa pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala. Istraživanja ukazuju i na izuzetno povoljno djelovanje algi u obrani od virusnih infekcija. Dokazano je da povoljno djeluju na virus herpesa i A-influence. U Japanu se na temelju istraživanja smatra da alge u izvjesnoj mjeri djeluju kao zaštita od radioaktivnog (nuklearnog i rendgenskog) zračenja porijeklom iz životne sredine.

PAŽNJA

Osobe sa hiperfunkcijom štitnjače trebaju se konzultirati sa svojim liječnikom.

Pročitaj Više

Sastav jedne tablete

  • Spirulina mikroalga 500 mg
Ostali sastojci: regulator kiselosti: dikalcijev fosfat, stabilizator:stearinska kiselina, tvari protiv zgrunjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina i silicijev dioksid. Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se uzimatu kod fenilketonurije i oštećenja bubrega. Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Odgovoran u RH: Calfit d.o.o , Bednjanska 8 a, 10000 Zagreb Proizvođač: CaliVita International, Berlin CT 06037, USA. Zemlja podrijetla:SAD