Liquid Chlorophyll - Tekući klorofil

Calivita

Liquid Chlorophyll - Tekući klorofil

Standardna cijena: 302,67 kn

Specijalna cijena: 227,00 kn

Pakiranje: 473 ml
+
Besplatna Dostava iznad 300 Kn!

Klorofil je pigment koji biljkama i algama daje zelenu boju. Liquid chlorophyll sadrži klorofilin, vodotopljivi oblik klorofila iz biljke lucerne s prirodnom aromom ulja klasaste metvice.

Doziranje:

5 ml (1 čajna žličica) pomiješati s vodom i popiti.

Detalji

CaliVitin klorofilin je vodotopljivi oblik klorofila, zelenog pigmenta iz biljaka u kojem je atom magnezija zamijenjen atomom bakra koji ga čini sposobnim vezati kisik poput hemoglobina u našim crvenim krvnim stanicama. Za razliku od klorofila koji je topiv u ulju, klorofilin prolazi sve membrane, te dospijeva u stanice.

Preporučuje se za procese čišćenja i detoksikacije te održavanje i uspostavu pH ravnoteže tijela. Klorofilin se može koristiti i kao prirodni unutarnji dezodorans za uklanjanje neugodnog mirisa znoja i zadaha.

Klorofilin se može koristiti i kao prirodni unutarnji deodorans za uklanjanje neugodnih tjelesnih mirisa (deodoriranje urina i stolice kod inkontinentnih pacijenata, uklanjanje neugodnog mirisa znoja, nogu i zadaha).

PAŽNJA

Moguća je pojava zeleno obojene stolice ili urina, te obojenog jezika, što je normalna pojava pri čemu ne treba prekinuti uzimanje. Izbjegavajte upotrebu ovog proizvoda za vrijeme trudnoće i laktacije.

Pročitaj Više

Naziv proizvoda: LIQUID CHLOROPHLL, tekući dodatak prehrani

Zemlja podrijetla: SAD

Sastojci u 5 ml (1 čajna žlica):

  • Klorofilin (natrij-bakar-klorofilin iz lucerne, Medicago sativa).....15mg

Sastojci: klorofilin, ulje klasaste metvice (Mentha spicata), konzervans (kalijev sorbat), regulator kiselosti (limunska kiselina).

Upute za upotrebu: 5ml (1 čajna žličica) pomiješati a vodom i popiti.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Način čuvanja: nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.

Odgovoran u RH: Calfit d.o.o., Bednjanska 8 a, 10000 Zagreb

Neto količina: 473 ml

Najbolje upotrijebiti do datuma označenog na dnu boce

Korisnici ovog proizvoda također su kupili: