Vein ProteX

Calivita

Vein ProteX

Standardna cijena: 289,33 kn

Specijalna cijena: 217,00 kn

Pakiranje: 60 tableta
+
Besplatna Dostava iznad 300 Kn!

Vein ProteX je kompleksna formula antioksidansa na zaštitu krvnih žila.

Ako znamo da smo stari onoliko koliko su stare naše krvne žile, a da smo vitalni onoliko koliko imamo dobar optok krvi, tada je Vein ProteX proizvod za svakoga tko želi sačuvati mladost i vitalnost.

Doziranje:

Popiti 1 tabletu dnevno s vodom pola sata prije obroka

Detalji

Osnovni sastojak formule su snažni antioksidansi OPC (oligomerni proantocijanidini) iz ekstrakta sjemenki grožđa, koji štite stanice od slobodnih radikala i oksidativnog stresa. OPC oblažu stijenke kapilara i krvnih žila te sprečavaju razgradnju kolagena i elastina, dva najvažnija strukturna proteina koja krvnim žilama daju elastičnost i čvrstoću. Ekstrakt sjemenki grožđa doprinosi održavanju zdravih krvnih žila i srca, povoljno djeluje na tlak.

Vein ProteX sadrži i vitamin C u obliku askorbata (blag za želudac), koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih žila te djeluje antioksidativno.

Kurkuma zajedno s vitaminom C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, snažan je antioksidas i pomaže održati otpornost na alergije. Anioksidativno djelovanje ove formule upotpunjuje i đumbir koji pomaže u održavanju imunteta i doprinosi zdravlju krvnih žila.

Pročitaj Više

Sastav jedne tablete

  • 100mg oligomerni proantocijanidini (OPC) (std. 98% polifenolnih spojeva)
  • 250 mg vitamin C
  • 150 mg metil-sulfonil-metan
  • 66.6 mg ekstrakt korijena đumbira
  • 50 mg ekstrakt kurkume (std.95% kurkumina)
  • 15 mg hesperidin kompleks

Dodatak prehrani

Neto količina: 60 tableta(=59g)

Ostali sastojci: emulgator: mikrokristalična celuloza, stabilizator: stearinska kiselina, tvari protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid i magnezijeve soli masnih kiselina, zgušnjivači: hidroksipropil metilceluloza i hidroksipropil celuloza, bojilo: klorofilin(natrij-bakar-klorofil), tvar za poliranje:karnuba vosak.

Upozorenje: Ne preporučuje se dojiljama i trudnicama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Odgovoran u RH: Calfit d.o.o , Bednjanska 8 a, 10000 Zagreb Proizvođač: CaliVita International, Berlin CT 06037, USA. Zemlja podrijetla:SAD

Korisnici ovog proizvoda također su kupili: