Vein ProteX - za vene i alergije

Calivita

Vein ProteX - za vene i alergije

Standardna cijena: 294,73 kn

Specijalna cijena: 210,00 kn

Pakiranje: 60 tableta
+
Besplatna Dostava iznad 300 Kn!

Vein ProteX je formula za elastične krvne žile i dobru cirkulaciju čije djelatne tvari jačaju stijenke kapilara i krvnih žila tako što sprečavaju razgradnju kolagena i elastina, dvije najvažnije bjelančevine koja krvnim žilama daju gipkost i čvrstoću.

Doziranje:

Popiti 1 tabletu dnevno s vodom pola sata prije obroka

Detalji

Ako znamo da smo stari onoliko koliko su stare naše krvne žile, a da smo vitalni onoliko koliko imamo dobar optok krvi, tada je VeinProteX proizvod za svakoga tko želi sačuvati mladost i vitalnost.

Osnovni sastojak formule su snažni antioksidansi OPC (oligomerni proantocijanidini) iz sjemenki grožđa, poznati po tome što oblažu stijenke kapilara čineći ih posebno gipkim i nepropusnim. VeinProteX sadrži i vitamin C u obliku askorbata (blag za želudac), hesperidin kompleks (bioflavonoidi) te MSM - neizostavan izvor sumpora.

Ova kombinacija usmjerena je na očuvanje cjelovitosti stijenki krvnih žila i kapilara te tkiva građenih od kolagena i elastina te se na taj način sprečava njihovo propadanje, gubitak djelovanja i pucanje. Posebno se želi spriječiti pucanje finih kapilara u oku i mozgu (hemoragijski moždani udar) što je vrlo čest slučaj kod osoba sa povišenim krvnim tlakom i kod osoba sa dijabetesom. Putem očuvanja zdravlja kapilara znatno se poboljšava i opskrba srca kisikom i hranjivim tvarima.

Vein protex je koristan kod proširenih vena, bolnih nogu i grčeva. Zdravlje kapilara te dobar krvni optok odražavaju se i na zdravlje mozga i živčanog sustava te se mnogi neurološki poremećaji, uključujući i poremećaje pažnje i koncentracije, mogu umanjiti korištenjem proantocijanidina i bioflavonoida. Ekstrakti đumbira i kurkume potiču cirkulaciju i sprečavaju stvaranje ugrušaka.

OPC u kombinaciji sa hesperidin-kompleksom i vitaminom C iskazuje protuhistaminsko djelovanje što znači olakšanje kod različitih vrsta alergija i astme. To se postiže učinkovitim zaustavljanjem oslobađanja i djelovanja histamina te je primjena ovih tvari značajna i jednako uspješna kako prije pojave alergije, tako i kod već prisutnih alergija kada nije bilo vremena za pripremu.

Pročitaj Više

Sastav jedne tablete

  • 100mg oligomerni proantocijanidini (OPC) (std. 98% polifenolnih spojeva)
  • 250 mg vitamin C
  • 150 mg metil-sulfonil-metan
  • 66.6 mg ekstrakt korijena đumbira
  • 50 mg ekstrakt kurkume (std.95% kurkumina)
  • 15 mg hesperidin kompleks

Dodatak prehrani

Neto količina: 60 tableta(=59g)

Ostali sastojci: emulgator: mikrokristalična celuloza, stabilizator: stearinska kiselina, tvari protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid i magnezijeve soli masnih kiselina, zgušnjivači: hidroksipropil metilceluloza i hidroksipropil celuloza, bojilo: klorofilin(natrij-bakar-klorofil), tvar za poliranje:karnuba vosak.

Upozorenje: Ne preporučuje se dojiljama i trudnicama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Odgovoran u RH: Calfit d.o.o , Bednjanska 8 a, 10000 Zagreb Proizvođač: CaliVita International, Berlin CT 06037, USA. Zemlja podrijetla:SAD

Korisnici ovog proizvoda također su kupili: