2 x Vein ProteX AKCIJA -10%

Calivita

2 x Vein ProteX AKCIJA -10%

Standardna cijena: 420,00 kn

Specijalna cijena: 378,00 kn

Pakiranje: 2 x 60 tableta
+
Besplatna Dostava iznad 300 Kn!

Vein ProteX je formula za elastične krvne žile i dobru cirkulaciju čije djelatne tvari jačaju stijenke kapilara i krvnih žila tako što sprečavaju razgradnju kolagena i elastina, dvije najvažnije bjelančevine koja krvnim žilama daju gipkost i čvrstoću. Akcija vrijedi od 1.11. do 31.12.2020. ili do isteka zaliha.

Doziranje:

Popiti 1 tabletu dnevno s vodom pola sata prije obroka.

Detalji

Ako znamo da smo stari onoliko koliko su stare naše krvne žile, a da smo vitalni onoliko koliko imamo dobar optok krvi, tada je VeinProteX proizvod za svakoga tko želi sačuvati mladost i vitalnost.

Osnovni sastojak formule su snažni antioksidansi OPC (oligomerni proantocijanidini) iz sjemenki grožđa, poznati po tome što oblažu stijenke kapilara čineći ih posebno gipkim i nepropusnim. VeinProteX sadrži i vitamin C u obliku askorbata (blag za želudac), hesperidin kompleks (bioflavonoidi) te MSM - neizostavan izvor sumpora.

Ova kombinacija usmjerena je na očuvanje cjelovitosti stijenki krvnih žila i kapilara te tkiva građenih od kolagena i elastina te se na taj način sprečava njihovo propadanje, gubitak djelovanja i pucanje. Posebno se želi spriječiti pucanje finih kapilara u oku i mozgu (hemoragijski moždani udar) što je vrlo čest slučaj kod osoba sa povišenim krvnim tlakom i kod osoba sa dijabetesom. Putem očuvanja zdravlja kapilara znatno se poboljšava i opskrba srca kisikom i hranjivim tvarima.

Vein protex je koristan kod proširenih vena, bolnih nogu i grčeva. Zdravlje kapilara te dobar krvni optok odražavaju se i na zdravlje mozga i živčanog sustava te se mnogi neurološki poremećaji, uključujući i poremećaje pažnje i koncentracije, mogu umanjiti korištenjem proantocijanidina i bioflavonoida. Ekstrakti đumbira i kurkume potiču cirkulaciju i sprečavaju stvaranje ugrušaka.

OPC u kombinaciji sa hesperidin-kompleksom i vitaminom C iskazuje protuhistaminsko djelovanje što znači olakšanje kod različitih vrsta alergija i astme. To se postiže učinkovitim zaustavljanjem oslobađanja i djelovanja histamina te je primjena ovih tvari značajna i jednako uspješna kako prije pojave alergije, tako i kod već prisutnih alergija kada nije bilo vremena za pripremu.

Pročitaj Više

Sastav jedne tablete

  • 250 mg vitamin C
  • 150 mg metilsulfonilmetan (MSM)
  • 100 mg Ekstrakt sjemenki grožđa (Vitis vinifera, 10:1)
  • 66.6 mg Ekstrakt korijena đumbira (Zingiber officinale, 50:1)
  • 50 mg Ekstrakt korijena kurkume Curcuma longa (std. na 95% kurkumina, 30:1)
  • 15 mg hesperidin kompleks

Sastojci: stabilizator (celuloza), natrijev-L-askorbat, MSM, Vitis vinifera,Zingiber officinale, Curcuma longa, tvari protiv zgrudnjavanja (masne kiseline, silicijev dioksid), hesperidin kompleks, tvar za poliranje (hidroksipropil metilceluloza, hidroksipropil celuloza, karnuba vosak), bojilo (bakareni kompleksi klorofilina).

Upozorenje: Ne preporučuje se dojiljama i trudnicama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Odgovoran u RH: Calfit d.o.o , Bednjanska 8 a, 10000 Zagreb Proizvođač: CaliVita International, Berlin CT 06037, USA. Zemlja podrijetla:SAD