White Willow - kora bijele vrbe

Calivita

White Willow - kora bijele vrbe

Standardna cijena: 144,56 kn

Specijalna cijena: 103,00 kn

Pakiranje: 100 kapsula
+
Besplatna Dostava iznad 300 Kn!

Koru bijele vrbe sa salicilnom kiselinom preporučujemo:


Osobama koje očekuju efikasnost od lijekova bez nepoželjnih nus pojava, za suplementaciju kod problema sa artritisom, za prevenciju tromboze, imajući u vidu da aktivni sastojak kore bijele vrbe, salicilna kiselina, umanjuje rizik od razvoja krvnih ugrušaka.


Doziranje:

2-3 kapsule dnevno ili prema savjetu stručne osobe

Detalji

Glavni aktivni sastojak kore bijele vrbe, salicil ili salicilna kiselina ima djelovanje kao acetilsalicilna kiselina nakon što se transformira u jetri, a također je poznata i kao glavni sastojak Aspirina. Salicilna kiselina ima dobro poznato djelovanje protiv temperature i može poslužiti za prevenciju stvaranja krvnih ugrušaka.

Odgovarajuća količina kore bijele vrbe može eliminirati negativne efekte, koje neki preparati koji sadrže salicilnu kiselinu mogu imati na želudac.

Ekstrakt kore bijele vrbe je u upotrebi već stoljećima, kao sredstvo za ublažavanje bola. Kemijskom izmjenom njenih aktivnih sastojaka znanstvenici su otkrili acetilsalicilnu kiselinu, koja je postala prvi "hit" u povjesti lijekova.

Pročitaj Više

Aktivni sastojci u 1 kapsuli: Kora bijele vrbe 400 mg

Sastojci: želatina, emulgator: mikrokristalinična celuloza, tvari protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid i magnezijeveve soli masnih kiselina. Upozorenja:Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama sa čirom želuca i dvanaesnika te bolesti bubrega ili jetre, astmom, trudnicama i dojiljama. Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Odgovoran u RH: Calfit d.o.o , Bednjanska 8 a, 10000 Zagreb Proizvođač: CaliVita International, Berlin CT 06037, USA. Zemlja podrijetla:SAD