Zenthonic - Mangostin

Calivita

Zenthonic - Mangostin

Standardna cijena: 463,16 kn

Specijalna cijena: 330,00 kn

Pakiranje: 946 ml
+
Besplatna Dostava iznad 300 Kn!
ZenThonic sadrži tekuće koncentrate mangostina i crvenog bobičastog voća (brusnice, crno grožđe, jagode, maline, trešnje, borovnice) koji su izvor biljnih antioksidansa, polifenolnih spojeva (ksantona), enzima i vitamina.

Doziranje:

1-3 x 30 ml dnevno ili prema savjetu stručnjaka

Detalji

ZenThonic je pripravak namijenjen osobama koje žele očuvati zdravlje na najprirodniji način, koristeći biološki aktivne tvari iz voća koncentrirane u obliku ukusnog napitka. Nositelj djelovanja je plod mangostina uz crveno bobičasto voće čime se postiže izvanredan antioksidativni učinak. Možemo reći da je to antioksidativna bomba ksantona, elagične kiseline i flavonoida. Osnovna uloga ovih tvari je obrana biljne stanice od različitih štetnih utjecaja kao što su UV zračenje, gljivice, virusi, nametnici i slobodni radikali. Isto i slično djelovanje ove tvari iskazuju i u ljudskom organizmu.

Ksantoni i ostali fenolni spojevi svojom antioksidativnom zaštitom posebno pomažu očuvanje zdravlja i funkcije stanica koje su najizloženije slobodnim radikalima (oksidaciji) i koje su najčešće izložene škodljivim otpacima metabolizma kao što su stanice imunološkog, živčanog, krvožilnog i probavnog sustava.

Od prije je poznato, a novija istraživanja potvrđuju, da crveno bobičasto voće, posebno borovnice, pomažu očuvati mladim mozak, vid, krvne žile i kapilare. Ljudski je splet krvnih žila izuzetno dug i ima ključnu ulogu u prehrani tkiva i organa, održavanju svih životnih funkcija te, u konačnici utječe na duljinu i kvalitetu našega života. Kaže se da smo stari onoliko koliko su stare naše krvne žile. Priroda se pobrinula i osigurala izuzetno moćne zaštitne tvari koje nalazimo u crvenom bobičastom voću. Tijekom godine nisu uvijek dostupni, no zato ih možemo svakodnevno priskrbiti u obliku visokokoncentriranih pripravaka kao što je ZenThonic. Posebno će ovakvi pripravci biti potrebni osobama s povišenim šećerom kod kojih je krvožilno tkivo posebno osjetljivo, zatim osobama s visokim tlakom, upalnim bolestima te onima koji ne uzimaju dovoljno voća i povrća svojom uobičajenom prehranom. Djeci su posebno prilagođeni okusom i tekućim oblikom pa se mogu uzimati uz multivitaminske pripravke kako bi osigurali visokovrijedne zaštitne tvari u ključnim fazama razvoja djeteta, te očuvali imunitet.

ZenThonic sadržava i bjelančevine (građevne elemente stanica), kalcij, fosfor, željezo, vitamin B1 (tiamin) te vitamin C (askorbinska kiselina) pa je pogodan i kao potpora djeci i starijim osobama u bolesti i oporavku.

Pročitaj Više

Sastav u 30 ml soka

  • sok Garcinia mangostana (koncentrat) 10848 mg
  • sok crvenog grožđa (koncentrat) 3000 mg
  • sok jagode (koncentrat) 900 mg
  • sok brusnice (koncentrat) 360 mg
  • sok maline (koncentrat) 150 mg
  • sok višnje (koncentrat) 150 mg
  • sok jabuke (koncentrat) 90 mg
  • sok kruške (koncentrat) 90 mg
  • pire kruške 90mg
  • sok borovnice(koncentrat)
Ostali sastojci: pročišćena voda, prirodna aroma grožđa, regulator kiselosti: limunska kiselina, konzervans: natrijev benzoat, sladilo: sukraloza, zgušnjivaći: pektin i ksantan guma. Upozorenja: Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Odgovoran u RH: Calfit d.o.o , Bednjanska 8 a, 10000 Zagreb. Proizvođač: CaliVita International, Berlin CT 06037, USA. Zemlja podrijetla:SAD